Pozdrav dečkovi!
Evo da se javim,nisam vec dugo...sada kad sam se malo smirio i kad se bijes slegnuo...
S curom sam se odselio,duga prica uglavnom sad smo podstanari pa moram paziti na svaku kunu....
Evo ukratko:
Nakon kaj smo izmjenili ulje,dotovili naravno full,pratio sam potrosnju. Nakon odvozenih 1200 km agresivnije voznje mijesano plin-benzin ulje na mjeracu je ostalo full kak je i bilo...Znaci nije se maklo. Isao sam i na autocestu i full ga pricepio vozio samo se 230 km/h i jos nije bio na 7000 rpm znaci nekih par milimetara od crvene zone,znaci mogo bih jos malo nabrat.....Tiskao sam auto onak posteno da vidim dal ce dimit il nekaj (frend se vozio iza mene koji je inace bolestan samo na Audije i jedva je cekao da zdimim) al gle cuda ni kapi dima.
Znaci po procjeni mehanicara na 1200 km po mjeracu nije potrosio nista,motor je izgleda stvarno u urednom stanju.
UGLAVNOM JA PRESRETAN I AUTO OSTAJE KOD MENE
Ovjes ima ulaganja kao sto sam i naveo u predhodnim postovima,al nazalost zbog financija primoran sam odustat od powerflex selena nek cu stavit obicne.
Znaci plan je promjenit sve selene koje idu straga i sve selene koje idu naprijed.....Sad dečkovi trebam vasu pomoc...Cuo sam da postoji neka kemija s Mercedesom....da pasu njegvi seleni....Ak bi mi netko htel napisat koje sve selene da kupim (znaci kupiti cu sve koje idu naprijed i straga) i promjenit to... Sad mi recite koje da stavim,gdje kupiti,zanima me sve....a posebno ova kemija s Mercedesom....Ak mi netko to moze objasniti....Vilice su uredu kaze mehanicara samo su problem selenu na desnom straznjem kraju....
rijetko pisem jer nemam kompa u stanu,jedino kad dojdem k punici
Hvala svima!