Da se malo izjadam.... nako netekcije gdje motor gubi vodu (pisao sam o tome u tebi kod Seba) i eliminiranja svih mogučnosti skinula se glava motora i naravno - dihtung glave je propuho. Djelove naravno uzeo unaprjed, trebalo i grijače mjenjat (u gepeku 6 mjesci, dva meštra pokušala skinut ali nije išlo) tako kad je glava van i treba je poravnat da se sve sredi kako spada.... Ali tvrdoglavi grijači, ne idu van, a jedan je i pukao ćim se susreo sa ključem (vjerovatnosu ga načeli predhodni stručnajci).... Nakon toga, bušenja i uređivanja navoj rekoh još dan -dva i gotovo, ALI.... sad ne idu dizne vani... Sve je čovjek pokušo, svo svoje dugogodišnje znanje i alat ali ne ide i gotovo!!! hebene li sreće, kaže da nisu vađeni otkad je auta, kao ni pumpa vode ni grijači....
Sad je naručio neki "novi alat" za vađenje dizni, ođe (Dubrovnik) nema niko takav pa da prova i sa tim, a ako ne ide, strah me i mislit... od miša se rodio slon..... :violent-smiley-039:
Uh, valjalo je ovo izbacit iz sebe; da ne vjerujem čovjeku reko bih da je ili nesposoban ili ljenčina, ali ovako... valja mi se nadat da će sve dobro finut....
Nego, je li itko imo ovolikih problema sa vađenjem dizni, 2.4 jtd, 110kw????