felini81 bio sam nedavno u BN i vidjeh neku metalik plavu 156 sw sa znakom alfisti srbija,jel to tvoja ili,imala je neke dobre felge đurđica je u pitanju mislim.pozzz
Ne nije to moja (na profil sam postavio ovakvu sliku jer nisam imao u crnoj boji) moja je crna i sa stranim tablama,jos je nisam carinio mozda sledece godine a ta sto si video je jednog tipa koji je i automehanicar a bavi se i autotrkama itd. inace i ja sam nesto kod njega popravljao.U Bijeljini ih ima svega tri mislim na SW, dve crne (1,9 i 2,4) i jedna plava ta sto si je video (1,9 16 v)
.
Ako ti ne miješa ulje/vodu, ne probija kompresija u vodu i sl., ne diraj...
Ako ga mijenjaš onda moraš pobrusiti/poravnati glavu, staviti deblji dihtung koji će biti kraćeg vijeka, puno posla bez potrebe...
Daleko bilo,nista od pomenutog, nego pitam onako da li je ta kilometraza vec preduslov da se pojavi takav kvar?
Kako se primecuje da kompresija probija u vodu,da li to znaci da su creva kuda cirkulise voda(antifriz)malo napregnuta od pritiska,ja vec kad otvorim cep od posude za vodu kad je motor topao osetim malo da ima pritiska. Sto se tice ulja u vodi to jos hvala bogu nema a znam koje sam probleme imao sa golfom bas u vezi toga, menjao dihtung dva puta i nista nije pomoglo dok nisam glavu zamenio,doneo iz Njemacke(brat)ali ni ona nije izdrzala vise od 100000 km pa brusenje iste pa jos nekih 80000 i na kraju ponovo druga glava(odnosno treca) itd..