free photo hostingEvo nikako napisat svoje dojmove od nedavno kada sam napravio probni djir sa Giuliom.
Slike su ovako random, iz salona i sa probne voznje + usporedba kako neki govore ovdje da je previse slicna sa
Bmwom.
To je i mene brinulo malo prije probne voznje, ali nema veze jedno s drugim iznutra.
Uglavnom ne da mi se pisati prevelike opise ali meni je savrsena, bit ce jednom moja

skupljaju se novcici.
Mozda krajem sljedece godine

Ukratko, 8AT isproban isti kao i u ovom sada F30 u kojem sam odradio 15tkm. Identicno se vozi i ponasa, ZFov mjenjac, u Giuliji je novija verzija, sa jos duzim omjerima 7 i 8me brzine mislim. I par kila laksi.
Uglavnom tu nista za prijavit, volan u Giuliji je savrsen, urice, konzola vizualno i prakticno super.
Sjedalo fali malo bocnog gripa, ali vidio sam da je to naravno doplata. Meni ok, u cijene generalno necu komentirat,
skupa je ali i mislim vrijedi. Neka prvi primjerci odvrte 100tkm da vidim kako ce se pokazati, ipak su potpuno sve
to novi motori i ovjes. Ostatak , feeling u voznji (bio je pljusak), ali napravili smo djir po losim cestama, magistrali i
autoputu. Uglavnom cini mi se mrvicu i tisa i bolje upija neravnine nego Bmw, preko 150kmh buka u kabini isti k.
Sve to preko 150kmh treba pojacas muziku da te ne zivcira vjetar. Ah, moja blazena bivsa 166ica.
I da, buka dizel motora se isto cini malo bolje maskirana.
Uglavnom opet sto se tice brige da su se previse germanizirali - nisu, pogotovo u unutrasnjosti.
Vanjski look, uzivo... Prednji dio nije bas tako impresivan, fali kroma oko V kao u 159-147. Ali to kako vec kome se
svidja. Linija bocna i zadnjeg kraja je puno ljepsa mi uzivo.
Eto toliko

Nagodinu nadam se bit ce predstavljena u podtemi do tada