Auto kupljen u veljaci radi prijasnjih dobrih iskustva sa kappom i najboljeg omjera ulozeno dobiveno.
Auto je kupljen za dosta malo novaca sa obzirom na stanje. Mehanicki je auto bija u dosta dobrom stanju ( napravljen veliki servis i solidne zimske gume )ali limarija je dosta losa, ispucan lak na krovu i gepeku, razne ogrebotine i sitni udarci sa parkinga, blatobran vozacev je ispravljan i farban ali nije pogodena boja i mislim da uopce nema lak priko. Na autu je odmah prije kupovine o vlastitom trosku napravljena optika jer je auto isao u stranu i u tome trenu je na autu sve osim grijaca bilo ispravno. Covik je ugradija i parking senzore sto podosta olaksava prelazak sa male delte na ogrmonu kappu prilikom bocnog parkiranja.
Uskoro nakon toga mi je i korpa pocela tresti uzasno i to samo prilikom kretanja, ali samo nakon puno voznje po gradu i saltanja( to mi je bila poduka da ne stiskam auto od niskih okretaja - sto sam radio dosta radi zvuka

). Na putu Zagreb-Beč i sve do nekakvih pola sata stani-kreni voznje ne stvara nikakve probleme.
Sa autom sam malo nakon kupovine isao u Austriju i na povratku su pocele kocnice skripati i grijati se. Kupija dva seta gumica i to napravljeno. Tjedan dana nakon toga sam isao ponovno u Austriju i negdi u Madarskoj sam skuzija da mi guma pusta- felga je pukla pri sredini i lagano je pustalo - 250 kn varenje i ravnanje felge(poslano u Zagreb jer su me ode trazili 100 eura) i tjedan dana voznje sa rezervnom po Beču.
Nakon toga se pocelo cuti neko kvrckanje prilokom skretanja , nije bilo nista masti u manzetnama kod getribe, u jednoj je cak bila i voda

. Vodu smo istisnuli vani te napunili sve sa masti ali ocito nije do toga bilo. Prednji amortizeri su vidili i bolje dane isto kao i lezaji amortizera( čašice) i na autu gori check engine lampica ali cu auto vjerojatno voziti u svibnju(kad dode placa

) kod Seba na detaljan pregled da se sve pregleda i onda sredi.
U planu je zamjeniti:
Sve 4 zimske gume sa Nexen n'fera SU1 koje su u austriji malo ispod 60 eura po komadu.
Prednje amortizere i casice
Grijace
Presvlacenje volana ( ili ako je moguce iz lybre ubaciti MF volan)
Lakiranje
Kupiti set 16 colnih felgi za zimu
Dati urediti set 17 colnih felgikad se stave zimske 16ice.
Kvacilo i 6 brzina getriba
Mapiranje
Ako bude potrebno mijenjati kriz i salicu saznati kako to zamjeniti sa homokinetickim i onda to prepraviti.
Kožna sjedala na struju.
Slike koje sam dobija prije kupovine od covika

I slike iz Beča

I slika sa rezervnom gumom