Instalirano!

Trebalo mi je dva dana! Dva dana?!?!! Da, neplanirana nevolja - na desnom retrovizoru jedan od zvjezdastih vijaka se zapekao. Toliko jako da sam na kraju uništio i novi ključ i vijak. Na kraju nije bilo drugo nego ga bušilicom uništiti do kraja, a kako je to baš onaj najnedostupniji to je trajalo satima. Ne znam, možda postoje neka posebna svrdla za takve prilike, ali s ovim običnim to je trajalo i trajalo i trajalo...
Kada su jednom retrovizori dolje, onda ide lakše, ali treba se uvijek sjetiti uzeti fen i dobro sve zagrijati da ne puknu plastični jezičci koji drže ogledalo. Kada se jednom otvori, potrebno je ukloniti i pozicioni motor s postoljem. Tu je opet problem vijaka koji vole korodirati i lako puknu, pa treba maksimalna pažnja i puno WD40 prije toga. Svejedno mi je jedan pukao u glavi. Kasnije ide logično, treba otkopčati četiri plastične kopče i uz malo guranja stari pokrov se skine i zamjeni novim.
Ipak, trud se isplatio, jako sam zadovoljan, mada bih rekao da ne paše to na svaku boju auta, čini mi se najbolje na tamnijim bojama: crna, tamno plava, tamno siva, plava... npr. na crvenu ne bih stavio jer mi i inače ne idu krom i crvena boja, na crvene možda oni satenski.