Zadnjih mjeseci sam svašta odradio... zamijenio sam termostat, kompresor klime (otišao ležaj), a i disk pločice (stavio sam ATE). I sajlu ručne sam stavio novu, bila je grozna. Prednji diskovi su mi tanki, pred kraj su, to mi je iduće kada potrošim ove pločice, uzeo bih Brembo, onaj srednji model. Ako netko ima kakva iskustva ili preporuke, neka kaže!
Inače, sredio sam i jedan problem koji je imala još od kupovine, vlažilo je malo na prvom injektoru, pa smo zamijenili košuljicu, podlošku i brtvu, sada je sve pic-pic. Dopunio sam i klimu sada pred ljeto.

Ovo su OZ Superturismo koje su bile donedavno gore, a sada sam je stavio na originalne Multispokice (thanks Charlee) koje su mi oduvijek bile želja (uz naravno Blackline, ali teško ih je naći).
Borna mi je poslao i nove tipkice za volan, to ću sada staviti, pa će onda i uz novu ručicu mjenjača (opet legendarni Borna) i unutrašnjost biti malo bolja...

Muče me još ručke vratiju, treba ih tapecirati, a ne vozi mi se par dana bez ručki... Sada kada Borna opet izvuče neki as iz rukava... ;-)