0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Eto pizdarije samo tako... Usred izbjegavanja veprova kod trajbara u zaprešiću udario sam auto ispred sebe...njemu ništa, meni desni far, scudetto, vjerpjatno branik i sudeći po položaju hladnjaka, malo je ušlo unutra sve.. I rekao bi da je puko desni nosač motora
Ajme stari... : Budes ti nju brzo popravio.Dapace, sad je prilika za giugiaro
Ovo koji su ti miksali boju, nemaju pohranjen "recept"?
Lak je sikenss miješan pred 6-7 godina...ne znam kak bi dosao do recepta ma nije tu problem smiješat, problem je polakirat
ako ces trebat far, scudeto, maskice, mislim da i blatobran imam i vezni ako ce trebat..
trebam far i scudeto da...branik 80% da cu trebat, a znat cu stra sta od veznih cu trebat..ugl čuvaj mi to
Imam i ja nesto od toga dam za sitnu lovu sam da se rijesim...steta za auto i ove felge joj odlicno stoje...Poslano sa mog C6903 koristeći Tapatalk
Hauba je samo otvorena, nije popigana... Ugl sve se da poravnat jedino ću morat mijenjat prednji branik i desni far...i desni nosač motora koji je bio loš al sad je amen(Image removed from quote.)
Koliko vidim, 99% da ti je i hauba popigana Šteta, da sam na tvom mjestu dao bi cijeli auto polakirati, ovako će ti biti kao pisanica
Otvorim temu i čitam sve lipo napisano i poslikano i na drugoj strani vidim razbijena.Sriče pa je nisi puno razbio ali popravit češ to ne sumnjam samo šteta pobrkalo ti vjerovatno daljne planove.Pratim dalje
bitno mi je da mi ceker da za sitnu lovu jer mi je on tu na par km hehe
inbox ti je pun nemogu ti pp poslat...300 eura je za ono sto si pitao...