nešto gledam, puno glupih rasprava na ovom forumu, ništa konkretno o autima i mehanici, i jedan kolega me današnjim postom ponukao da ponovo pokrenem svoju temu jer bit ovog foruma je dijeljenje iskustava i međusobno pomaganje a ne prepirke i podbadnja...pa krenimo polako... nije ovo samo puko ponovno otvaranje teme nego je ovo svojevrsno V2 verzija voljene nam kompeticijonke.
dosta toga se radilo pa krenimo redom.
-turbo upgrade garrett GT2256V
-Brembo 305mm GTA kit, s tim da ću radit adaptere za 310 disk
-felge koje pripadaju njoj i samo njoj, kopija OZ superturismo wrc od marea
-nabavio sam si osobnog remapera
-novi obični sicevi (ovi fl se rasklecali)
-ZNAKIĆI

-održavanja svega, nove sve vilice (prošle izdržale oko 150 tis km što je fascinantno s obzirom na režim vožnje), set kvačila, koji grijač, zadnje kočnice itd; na proljeće nove ljetne gume (potenza s001) koje su gotove, prešle 25000km, još 5000 i amen..
-auto trenutno ima 343 tis km na satu, u kompu je mislim oko 370 tis, razilaženje je ono koje se inače stvara i neko vrijeme je auto imao druge satove... kad sam kupio auto od marea imao je 265 tis, tako da to ja fino tučem
-što se tiče performansi, trenutno ništa spešl. 1,45 bara i 70+mg goriva... oko 160 ks.. promjenim cr pumpu(sad je na autu ona originalna na izdisaju) i nosače i onda do ibera... plan, 1.8 bara i oko 90mg goriva... nakon toga nabavka 2.4 cr pumpe i 105mg...između toga nabavit neku jaču korpu
lim...drži se

par slikica

kočnice

puhalica(nemam pametniju sliku)

zanemariti haos od šarenila cijevi i duct tape-a, bez njega ništa