na ovako kratkom deadline-u
Nadam se da imas dobre mestre te puno kontakata u mobu koji imaju dijelove koji ti fale te znanja gdje ih pronaci ili pripasati sa druge alfe ili dobrog tokara da izradi nesto cega nema ili je pohabano.
Bio sam kod par ljudi kaj se bave profi ili hoby restauracijama i vidio sam koliko je to posla i vremena i na kraju para potrebno da se neka hrpa trulezi i poluraspadnute unutrasnjosti, sa ili bez motora dovedu u stanje vozljivog auta a na kraju i dovrsavanju.
I moj pokojni dida je sam usao u taj svijet ali nazalost nije projekt nikad zavrsen do kraja.
Opel Olimpia aka Julka je u voznom stanju i regana ali fali jos tu puno sitnica da bude oldtimer tip-top.
Najskuplje stvari su krom lajsnice, lampice i lampe, brzinomjer.
To sve da se dovede u stanje novog kosta puno love koje se zasad nema.
Ali sve u svemu gust je vozit stari auto preko 60godina 

Rok su predlozili majstori ne ja
Konatakata imam a bome i vjestine snalazenja da iskopam sta treba
Hrpu toga sam vec rjesio sto je falilo tako da sam blizu kraju skupljanja djelova
Necu se ubijati da bude sve do kraja odmah neke stvari se mogu i naknadno bitno je da mehanika i limarija budu top a sitnice se u hodu rijese
Majstori su decki mladi imaju volju i znanje
Sto je najbitnije imaju svoj tokarski, cnc, 3d printer, 3d skener, pec za karbon tako da sve sto ne budem nabavio budemo proizveli
Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk