0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Hahahah samo pomalo stari, treba nac mirnu valu odmorit A na ljeto dolazi 1.9 jtd u gliseru radit pizdarije i crnit more, uskoro otvorim temu, pa da se mlze pratit
Sad kad si nabija KS nismo prijatelji... Dobro dobro
Prika zvao sam te ja puno puta ali otkad si se zaljubia nema teee
Odličan projekt brate, nisam zna da je ovo tvoja alfa, viđa sam je po gradu. Svaka čast, samo naprid
Bit ce veselo kad dodjes na prilagodbu mape Sad je ono veselje se pripasavanjem ulja, sarafe grane, dowpipea i malo usisa zraka, mozda ce trebat malo lrosirit ulaz na ispusnom dijelu po tvojoj grani, to biax i udri
Bravo!
Lajkam sve...bit ce to opak stroj Sent from my iPhone using Tapatalk
Nadam se
E ne znam kak ce ti bit situacija sa dp-om jer je ovaj turbo dosta istureniji prema kompresoru klime.. Meni taj problem stvaro dp kojeg sam stavljao sa turba 2.4 10v na 2.4 20v turbo pa pazi da i tebi nebi. Na ovom drugom mi je taman udarao u šaraf na komprespru
e to je to, onda nemaš brige. ja na svom imam iz prirubnice više ravnoga pa mi je taman doticalo šaraf... imaš šelnu?
Zaboravih napisati jedno veliko hvala Sale na nabavci turba
Ma nista stari, bitno je da ti juris i zaprasujes po obali A vidim i da dp pase bez lupanja u saraf komoresora, to je jako bitno, ja sam se s kompresorom klime oprostio kolike sam turbine stavljao
Mislio sam da će biti više zajebancije za pripasavanje jedino me još muči povrat ulja iz turba.Morat ću nešto iskemijati
Dao si mi dobre dvije solucije nešto ću uspiti skrojiti ali naravno moram pripaziti da ima što je moguće bolji slobodan pad
Pa tlak ulja je stalno 1+ bar, mislim da tu prirodni padovi nemaju veze sa zaribavanjem, nego negi drugi failovi, al svakako je pozeljno da ga ima...Silikonsko koljeno radi, a metalno ako koristis onda ga ne savijas na hladno, nego zagrijavat plamenikom, dok ne pocrveni, onda savijanje, imace puca ko i ma soluciji di je zakrpano onim crvenim