Nisam ja te mane vidio nego Poljak. Meni bi na Alfi samo trebalo bolji infotainment, nista vise. Start&stop bih zakonom zabranio, a na svom autu ga gasim odmah pri paljenju (slijed radnji, kljuc u bravu, pojas, paljenje, s&s off, mjenjac
)
I motor je prvak ugladjenosti za OM651, a A4 ima bolju izolaciju pa se TDI ne cuje toliko. BMW zvuk mi je nekako prigusen i to mi se ne svidja.
Sta podrazumjevas pod "Meni bi na Alfi samo trebalo bolji infotainment" sta to konkretno ne valja?
Osim sta ne podrzava ekran na dodir, sta je za mene ok jer bi imao vjecito prljav ekran jer bi uvijek netko nesto mrdao po njemu. E da, nema internet connection, to mozemo reci da je minus u 2017g., ali ostalo je ok i jako lijepo je slozen ekran u sam kokpit, tko god mi je sjeo u auto komentirao je da je prekrasan ekran i kako su ga poslozili.
Navigacija radi odlicno. USB konektora imas tri ako zelis (naprijed, u kutiji odmorista ruke i odotraga).
Sicevi, poljak prica pizdarije, daj mi reci koji to brand (narocito njemacki premium) daje u osnovi neka profilirana sjedala, plati pa se profiliraj im je logika, u osnovi imaju klupe, a ne siceve.
Buka disela, ja u kabini vozila ne osjecam nikakvu vecu ili manju buku od ostatka industrije, ok mozda je MB tu najtisi jer sam imao na koristenju jedno vrijeme MB E220d novi, taj je tih unutra.