Realan tekst iako je novinar zaboravio naglasiti da je Giulia osjetno veci auto unutra od BMW F30 kojeg koristi kao referencu.
Snagom, opremom i motorom auto je blizi 325d (4cil 218ks) F30 modelu u ///M paketu (ne 320d).
Iako npr. 325d nema xd varijanut dok 320xd (4cil 190ks) i 330xd (6cil 258ks) postoje.
A kada se usporede te cijene onda se vidi da je Giulia povoljnija.
Vozacki gledano, to je trenutno najbolji auto u tom segmentu. Nema tog disela ili benzinca te snage u saloon verziji koji se vozi kao Giulia. Ima mozda brzih ili opremljenijih ali vozacki nema ravnog.
Ovjes se ponasa skoro kao na trkacem autu, odlicno su slozili trapove...ne znam koliko je novinar sposoban primjetiti taj dio auta i kakvim cestama se vozio?! Definitno je minus kada imas AT8 getribu bez rucica na volanu, totalno druga prica...
Mislim da je u prethodnom tekstu taj isti medij, a u biti više je riječ o blogu, tvrdi da je Giulia ne baš bogata prostorom straga...
No to isto sam primjetio za razne medije od njemačkih pa do američkih. Svi redom trube da Giulia kaska ponudom prostora straga. Ja se stvarno pitam jesu li oni ikada sjeli straga u Giuliu.
Po jedinom testu koji mjeri i udobnost, da i to se može, Giulia u bilo kojoj izvedbi ima dosta udobniji ovjes od Serije 3,

od M3. Isto sam primjetio da tu dosta recenzija ide na subjektivni dojam i da znaju neki pokopati Giuliu.