0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Ne žele riskirati sa leasingom. Rekao je Marchionne ili kredit ili keš. Ali ovo je ozbiljno, to sam čitao sa zadnjeg transkripta razgovora sa investitorima(ništa drugo nego bankari).Lease je zajebana stvar, a FCA ne smije sada riskirati.
Ima li tko koga u kakvoj leasing kući, baš me zanima npr u leasingu na 3g kolika je procijenjena vrijednost Giuliu po isteku 3g? Nebitno koji model, zanima me cca u % ?
4 god, 80 000 km, cca 52% buy backto je ono sto ja znam
Znači, u 4g treba je isplatiti 48% ?
nisam ti ja neki strucnjak za to podrucje, ali po komunikaciji između kupca i dobavljaca (tu sam ukljucen) rekao bih da je tako. i meni se cinilo puno, tj da nece tak drzati vrijednost ali valjda poduzetnici koji se bave time znaju vise. zato sam jos davno napisao da po tome kako je krenulo nece biti bagatelnih giulia za 5 god
Nisi daleko od istine. Pitam za HR pa da usporedim. Npr, saznao sam danas da npr u USA ta vrijednost auta ("residual") za BMW/Merc iznosi oko 55-60%, dok za Alfu tvrdi dealer je nekih 40%. Kako masa ljudi uzima na leasing, ispada da ćeš u 3g za Giuliu morati otplatiti 60%, dok ćeš BMW platiti 40%, tako da Alfa ispada skuplja u tom aranžmanu. Konkretnije na razini brojeva, ako uzmemo neku cijenu od $50k, ispada da će ti za BMW mjesečna rata u 3g biti oko $500, dok Giulia $850. To je još jedan razlog zašto prosječni Amerikanac neće ići u kupnju Giulie.BTW, "residual" za Porsche je veći od 60%, znači nova Carrera će biti recimo $1000 mjesečno, čime je malo skuplja od Giulie. Što onda uzeti?
Spidera 1.8 tbi i uživaj slijedećih par godina dok ne dođu polovne giulie
gledam tebe i sasu kako "pikate" oko giulie...javite se slobodno pa mozemo prokomentirat neke stvari. i spojim vas sa ljudima koji to hendlaju kako bi dobili prave info
Nisi definirao kojeg 4C ?
Kakvi 4c?! Pa da ti glava viri po metra iznad
Onda 4C normalna izvedba
Evo upravo su sivu prodali u NS i to drugu po redu https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=946745862094680&id=207205066048767Poslano sa mog SM-N9100 koristeći Tapatalk
(Image removed from quote.)
Ljudi malo podcjenjuju 510ks i precjenjuju svoje mogucnosti Poslano sa mog SM-N9100 koristeći Tapatalk
ma kojih 510ks, vidis da su izmjerili niti 400