Ne znam za Jaguar ali oprosti bmw 3 u M paketu je auto bar klasu nize u odnosu na Giuliu u svim aspektima.
Ja sam gledao 320d M paket, dobio i na probu 320d...isto tako kada sam uzeo Giuliu 180AT na probu odmah sam vidio sta uzimam.
Vozacki je Giulia osjetno bolji auto, a prostorom je na pola izmedju serije 3 i serije 5.
Serija 3 je bas mali auto unutra i razocarali su me pojedini materijali unutrasnjosti.
Serija 5 je odlican unutra ali ako zelis da auto ide (kako ja zelim) mora bit 530d, a to je vec neka druga prica.
Izgled auta i dojam je stvar osobnog ukusa. Meni je Giulia prekrasan auto.
Giulia ima fine mekane linije. Meni je tu daleko više latinska od 159. Meni je tu poni bliže 156 nego je 159 ikad bila. Govorim samo i dizajnu, neki se neće složiti.
BMW je cijeli oštar.
Ako je nekime do M optike evo sada i kod Giulie Veloce optike pa ovdje čak i unutrašnjosti na Super modelu. Ne znam gdje im je tu problem?
Ali jako si dobro primjetio za prostor. Čak po nekim službenim brojkama i standardima gdje ih moraju dati, a to je SAD, je Giulia unutra bliže Seriji 5 nego Seriji 3. Giulia je tamo službeno kategorizirana veličinom interijera kao srednja veličina, dok je Serija 3 kompakt, a ona je po njima službeno veća od C-klase ili A4. naravno sada će netko izvući neki test Autu Motor und Sporta ili Auto Bilda gdje "pouzdani" i "precizni" Nijemac govori kako je Alfa tijesnija.
Nego... Ovo gore pokazuje zašto će biti moguće sljedeću Giuliettu napraviti kao RWD i da još ponudi koliko toliko zadovoljavajući prostor.