Diavolo i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
U jebenti popusta Jesi ponudio staro za novo
Ako su meni pred 2g davali 7000€ mogu si misliti sta njemu daju sad Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk
Ova Giulia sa ZD reg. ima automatski mjenjac i rucice iza volana u opremi, jel tako? A s obzirom da ima maglenke, onda nema xenon, jel tako? Samo kazem da mi je taj odabir kombinacije cudan, nis drugo. Jel taj auto takav bio u salonu il je kupac bas to tako birao, ne znam. NHF.
znam samo da će bit muka sa kupnjom polovne kao i sa 159,da netko da preko 200tkn i izađe iz salona sa autom bez opreme mi nikad neće biti jasno
Bude muka svakako jer jos jace bude drzala cijenu kao rabljena a onda uz to sve ubosti neki veloce Q4 210 da nije razdrkan bude zanimljivo do jajaPoslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk
A sto ce tek biti s ....
Njih bude ne brinem za njih jer to bude dosta mudonja za kurcenje kupilo Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk
Nemoj tako Danko. Kvaris sliku o Alfistima. Nije to auto rađeno za mudonje vec za svakog zeljnog brzine, uzivanja, sa stilom.
nažalost BMW publika bude glavno tržište, jer većina njih koji su kupovali M4 nisu ga kupovali zbog svega navedenog nego jer statusni simbol naravno čast iznimkama
Status? Eeee.... Kakav status? Komu? Komu sta dokazivati osim samom sebi?
onima kojima je to bitno, zašto ekipa slika selfie i tagira se na svaku kitu zašto se mjenjaju modeli mobitela dok je još postojeći ok itd itd
Po tvojim "potpisima" vidim da i ti mijenjas mobitele. Zasto? :-)To vise i nije nesto. Danas svi izgledaju isto. A sklapaju se vise manje svi u Kini.....Selfiji? Pa vidim puno vise selfija razno raznih "djevojcica", zeljnih like-ova, a auta ni za lijek :-)
Meni nije... čovjek hoće da se gušta s mjenjačem iza volana. Nije mu bitan ksenon i još masu drugih điđa koje koštaju novaca. Po meni, ako se za nešto vrijedi dodatno isprsit, onda za taj mjenjač.
Samo joj na njuski fali
Od starta mi jako baca na kitopsinu dok klizi morem s otvorenim ustima i guta plankton Svaki puta kad je ugledam, vidim kitopsinu