Kragujevac Motor Village
:
Izgleda svjetski. Zato jer ga je izgradio FCA direktno a ne neka sirota koja radi za 10% marze...
Super mi je ekipa ala Vasko i Antonio koji bi da su naši saloni u najmanju ruku ovaj iz Srbije ali ne bi digli kredit i odriješili kesu za novu Alfu nego se tu diže neka hajka i posprdno se komentira bilo što vezano za prodaju Alfe u HR...
Ajde dečki, molim vas...
Sent from my iPhone using Tapatalk
A gle, to da li bih ja odriješio kesu ili ne bih nema veze sa stanjem salona. Naravno da mi ne pada na pamet uzeti novu Giuliu, pa niti novu Giuliettu pa da mi polovica/trećina plaće otpada samo na leasing/kredit - previše uživam u životu i terminalno sam posvađan sa kreditima. Ali čak i da sam dovoljno lud da u trenutnoj životnoj situaciji uletim u takvo što, sigurno bih jako dobro razmislio da li mi smeta kupiti auto u salonu gdje su me još sa Grande Puntom natezali ko majmuna, samo da bih u garantnom roku morao servisirati auto u servisu zbog kojeg mi auto trenutno vuče u lijevo itd...
Ali evo, ako je tebi previše tražiti podršku kao što je ima, recimo, Kia, onda OK. Imaju vlastiti salon u Puli, imaju servis pod istim krovom, prodaju rezervnih dijelova... sve je tu. Prodavači dijele vizitke, nude staro za novo, zovu te mjesecima nakon probne vožnje da su ti složili varijantu za puuno manje novaca od onoga što je u salonu, nude pomoć oko kredita... I pazi sad, probnu vožnju sam dogovorio na Autoshowu u Zagrebu. Kia je, recimo, imala uz gotovo sve aktualne modele i predstavnike svih podružnica na Autoshowu kako bi maksimalno olakšala put do novog auta potencijalnom kupcu. Usporedi to sa FCA i probaj biti objektivan.
Ovakvim pristupom je Kia došla sa 20. mjesta na 8. mjesto po broju prodanih automobila u Hrvatskoj u 10 godina, dok je Alfa Romeo u tom periodu pala sa 25. na 29. mjesto.
Svojim komentarima želim dobro Alfi (kako globalno tako i lokalno), želim da se trgnu i da shvate da ne mogu
raubati ime i povijest i samo na račun toga očekivati egzistenciju.
Eto, ja imam svoje mišljenje koje argumentiram i stojim iza njega, ne volim ga kriviti iz bilo kojih razloga.
Isprike na epskim širinama ali htio sam ukazati na temelj mojeg mišljenja.