18-04-2026, 11:25:11

Autor Tema: Alfa Romeo Giulia  (Posjeta: 1164662 vremena)

Diavolo i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline tomo AR 159

• Trade Count: (0)
  • Ovisnik o alfistima
  • Spol: Muški
  • Alfa Romeo Giulietta 1.4 turbo benzina
    • Zagreb - Sesvete
Odg: Alfa Romeo Giulia
« Odgovori #5370 u: 05-10-2016, 11:33:13 »
Ja znam. I porezna zna. To je dosta  :)

Sranje je kad se naučiš na fino. Teško je onda "potonuti" na niže od onoga što si imao.
Pred 2 godine svi su pljuvali 159 zbog kila i veza sa GM-om. Molili Boga da se vrati RWD i samostalna alfina platforma. Sportski duh se zazivao, benzinski mori, top verzije... I gle čuda.
Sad je problem xsenon i cijena.  :lol

Problem što sad Alfa radi Alfu, koja nije jeftina ništa nije badava.
Ovo do sad, dizel sa brdom opreme koji u 5 godina izgubi 70% vrijednosti je prošlost u nastajanju.

Nisi shvatio poantu.
Moja 159-ica je nova plaćena 235t kuna, a ima 150 KS, dig. klimu, tempomat, xenon, Bose, parkirne senzore iza i naprijed ... i pravi auspuh  :)

A Giulia za 330t kn nudi manje od toga. Žišku ?
Il cuore ha sempre ragione

Anton

• Gost
« Odgovori #5371 u: 05-10-2016, 11:36:21 »
Ne. Ti nisi shvatio poantu. Htjeli smo punokrvnu RWD Alfu. Ne derivat na GM platformi. Htjeli smo balans 50:50 i trkaci pedigre a ne M32 getribu. Dobili smo sto smo htjeli.
Giulia za 330.000 kuna nudi puno vise od te 159 za 250.000 i bez xsenona.

Žišku?

BigSaint

• Gost
« Odgovori #5372 u: 05-10-2016, 11:36:42 »
Inflacija?

Anton

• Gost
« Odgovori #5373 u: 05-10-2016, 11:39:40 »

BigSaint

• Gost
« Odgovori #5374 u: 05-10-2016, 11:40:57 »
To moze zahvaliti uhljebnickoj bagri u foteljama... Tko uopce donosi zakone o porezima, trosarinama? Koji su to strucnjaci? Po kojim zaslugama su dosli tu di jesu? Koje projekte, zasluge, sto imaju iza sebe? Sto su uopce i koje skole zavrsili i gdje su to radili npr u proizvodnji i slicno?? Sjediti i smisljati namete samo da sebi mogu od nekud nabiti place?
Ja sam kod uvoza vozila morao platiti to sto ide, a imam osjecaj da su samo cekali da sto vecu stopu uzmu za racunanje.... U policiji su mi cak bahato sa saltera trazili da platim jos 5% poreza na promet, sto ne trebam platiti jer je placen vec pdv 25%. Al koje bahacenje, jedva cekaju zgazit "svog" sugradjanina i slicno...:umjesto da skinu poneki namet, da te navedu da kupis u HR, a ne van......

I kako onda uopce kupiti nov auto? Koja je to politika drzave, da se voze stara auta po cesti? Umjesto da se jos vise smanje dazbine kako bi pomladili vozni park.

Tko uopce sjedi u tim foteljama? Tko??

A jos nesto. Ti razni prodavaci po Salonima...njje to stvar AC. To je stvar osobno svakog prodavaca, kakav je karakter, covjek i trgovac. Netko ce posluziti covjeka u odijelu s aktovkom punom starih novina misleci eto kupca...a netko ce posluziti i onog u isparanim hlacama , al s novcem u dzepovima.... Stvar percepcije. Pravi trgovac ce biti prema svakom isti.... Svaki takav zna da nitko nece uci u Salon i odmah dati 40k eur na lijepe oci.... Treba se baviti s kupcem, zvati, nuditi opcije, voznju, popuste..... zato bi im placu vezao na bonus, proviziju, pa bi vidjeli kako skacu oko kupca, a ne da ih nije briga.

jeli to ti??? :?

Što se tiče boldanog apsolutno se slažem. Zadnji auto je praktički kupljen zbog načina na koji se trgovac pristupao nama kao kupcima.

Offline Mikula

• Ovisnik o alfistima
  • Ubit će me žena
    • Split
« Odgovori #5375 u: 05-10-2016, 11:43:47 »
Oko cega vi raspravljate  :lol mene samo zanima moze li se iskljucit protuproklizavanje pogonskih kotaca u slabijim modelima
I muskarci placu, ali i žene prde

Anton

• Gost
« Odgovori #5376 u: 05-10-2016, 11:47:25 »
Oko cega vi raspravljate  :lol mene samo zanima moze li se iskljucit protuproklizavanje pogonskih kotaca u slabijim modelima

Falim te boze. Netko je shvatio da je ovo Alfa  :clap:

( premda se sam sa sobom nemre dogovorit kako se zove )

Offline tomo AR 159

• Ovisnik o alfistima
    • Zagreb - Sesvete
« Odgovori #5377 u: 05-10-2016, 11:52:00 »
Ne. Ti nisi shvatio poantu. Htjeli smo punokrvnu RWD Alfu. Ne derivat na GM platformi. Htjeli smo balans 50:50 i trkaci pedigre a ne M32 getribu. Dobili smo sto smo htjeli.

Žišku?

Možemo se raspavljat beskonačno. Nema smisla. Jednostavno je preskupa. :hshake:  :pivo:

Offline dARio.a

• Pripravnik
  • **
  • 147 2.0TS SS
    • Zagreb
« Odgovori #5378 u: 05-10-2016, 11:54:34 »

A jos nesto. Ti razni prodavaci po Salonima...njje to stvar AC. To je stvar osobno svakog prodavaca, kakav je karakter, covjek i trgovac. Netko ce posluziti covjeka u odijelu s aktovkom punom starih novina misleci eto kupca...a netko ce posluziti i onog u isparanim hlacama , al s novcem u dzepovima.... Stvar percepcije. Pravi trgovac ce biti prema svakom isti.... Svaki takav zna da nitko nece uci u Salon i odmah dati 40k eur na lijepe oci.... Treba se baviti s kupcem, zvati, nuditi opcije, voznju, popuste..... zato bi im placu vezao na bonus, proviziju, pa bi vidjeli kako skacu oko kupca, a ne da ih nije briga.

bas ovo i je stvar AC. AC odabire ljude koji ce mu biti prodavaci po karakteru covjeka i trgovca, AC daje stav svakom prodavacu. nije prodavac tu da prosipa svoju osobnu mudrost niti svoj karakter nego da slijedi politiku firme i stvara image firme po tocno onim smjernicama koje firma zada.
nema prodavac diskrecijsko pravo koga ce posluziti a koga ne. ako firma kaze da ne prodaje ljudima u podrapanim hlacama prodavac nece ni prodavati, a ako firma kaze da se prodaje i njima onda prodavac i njima mora prodavati.

samo na zalost takav prodavac ne kosta 2900 netto i ne boji se za posao cim mu gazda zamase knjizicom.. i najcesce ne zeli raditi prekovremeno a niti stvari koje nisu u njegovom opisu posla.

jedna anegdota sa uvoznikom (citroen u pitanju): dosao sam kupiti novi C4 (stari nije mogao pa isao ja)i zenska na jankomiru polomila se sva od zelje da mi proda RABLJENI C4 samo godinu dana star i manje od 20000Km.. Pola sata sam se branio i trazio NOVI auto i na kraju odustao. Poanta price je da stari sada vozi megane a ne C4

Offline Mikula

• Ovisnik o alfistima
  • Ubit će me žena
    • Split
« Odgovori #5379 u: 05-10-2016, 11:55:15 »
Falim te boze. Netko je shvatio da je ovo Alfa  :clap:

( premda se sam sa sobom nemre dogovorit kako se zove )

:D odlucio sam postat ozbiljan i prestat zajebavat narod, zato je i drugi nick

Online danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT 1600 Junior X2 Berlina 1750
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #5380 u: 05-10-2016, 11:56:30 »
Bio sam ja tu kod nas u salonu u BL, i kaze mi lik ako se auto slaze  onda je rok isporuke minimalno 90 dana (citaj bar jos toliko), dok se modeli po standardizaciji opreme mogu pronaci na lageru u italiji i tada je isporuka 7 dana, kokretno ranije spominjana Alfa Romeo Giulia Super u BL je bila za 7 dana, e sada ako hoces nesto dodatno nacekaces se. Uglavnom mislim da je cijena pristojna i da za te novce ni konkurencija ne nudi nista vise, jer ALFA ROMEO GIULIA 2.0 Turbo 16V 200 KS AT8 RWD 1.995 cm3 Osnovni paket 67.990 KM i paket opreme SUPER (iskreno sjedio sam u autu sa ovom opremom i na prvu nista ti vise ne treba, bar meni) 71.200 KM ili ALFA ROMEO GIULIA 2.2 Diesel 16V 180 KS - Paket opereme SUPER za 69.990 KM samo manuelni mjenjac. Generalno to je u rangu 159 kada se pojavila.

Ja sam iskreno ocekivao vece cijena.
Da samo to je osjetno jeftinije nego kod nas

Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk

Nije bolest sve što boli

BigSaint

• Gost
« Odgovori #5381 u: 05-10-2016, 11:59:42 »

I kako ti ide?

Offline pingo

• Član Alfa Kluba 8
  • Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 156 sw & 33 serija 1
    • kamen/split
« Odgovori #5382 u: 05-10-2016, 12:01:44 »
Mislim da kod giulie nije problem cijena ni oprema najveci problemi su lampe zazori i auspuh. Da su to napravili auto bi se prodavalo ko ludo   :D :D
Prijatelja mozes odgurnuti:
a. rukama b. djelima
Ova druga varijanta je za cili zivot

Offline Mikula

• Ovisnik o alfistima
  • Ubit će me žena
    • Split
« Odgovori #5383 u: 05-10-2016, 12:04:09 »
I kako ti ide?

Vec 4 post i jos ni jedna opomena, pp i nista nije brisano  :D reko bi uspjesno za sada

BigSaint

• Gost
« Odgovori #5384 u: 05-10-2016, 12:06:41 »
Vec 4 post i jos ni jedna opomena, pp i nista nije brisano  :D reko bi uspjesno za sada

:ok:

Anton

• Gost
« Odgovori #5385 u: 05-10-2016, 12:08:38 »

Ne ganjas vise Škode?  :ne2:

Offline Mikula

• Ovisnik o alfistima
  • Ubit će me žena
    • Split
« Odgovori #5386 u: 05-10-2016, 12:18:48 »
16.10 vozim neki kronometar pa cemo vidit sta se nudi  :tooth

Offline Marin krk

• Ovisnik o alfistima
    • KRK
« Odgovori #5387 u: 05-10-2016, 12:21:38 »

Žišku?

:good post

pa 2008 god 147 DC 3v  - 29300 eura.
bez koze, xenona, navigacije, metalik boje, parkin senzora itd itd.

Offline KA2001MR

• Ovisnik o alfistima
    • Duga Resa
« Odgovori #5388 u: 05-10-2016, 12:50:08 »
Možemo se raspavljat beskonačno. Nema smisla. Jednostavno je preskupa. :hshake:  :pivo:
Ne nego ti zbilja ne kuzis sto ti Anton govori.
Alfa vise ne djeli 70% stvari sa Fiato/Opelom..... pa je samim time sama proizvodnja skupa i auto je u startu skuplji, pa taman bio potpuno celav.
Materijali u unutrasnjosti su isti kao kod svih drugih premium proizvodaca, pa i to u startu dize cijenu, taman da je auto celav.
RWD je kompliciraniji i skuplji za proizvoditi, motorizacija je kompletno nova, a R&D treba platiti netko, ima toliko faktora koji Giulii u samom startu dizu cijenu, pa taman da nema ni ek. podizace.
U sve to uracunaj inflaciju i cinjenicu da su auti jednostavno sa godinama sve skuplji i dobit ces odgovor na svoje pitanje, ako izvadis malo glavu iz pijeska.
Hebote pa Golf 7 R kosta 54 000€, ne kuzim di je problem, auti su svake godine sve skuplji.
Svi koji su je probali se slazu da bez sumnje spada u premium segment.
Svi su htjeli premium Alfu, dostojnu premium konkurencije, sad kad su je dobili, sad bi da to sve manje kosta od premium konkurencije.
E pa nejde tako, a usporedbu Skode(koja mi je hebena da se razumijemo) cak ne zelim ni komentirati.
Alfa je imala povijest neku posebnu auru oko samog branda, a Fiat se svojski trudio to unistiti, da nekim cudom Fiat to nije sveo na ove razine, ovakva ista Giulia bi vjerojatno bila i skuplja od konkurencije.
Sto se motora tice sudeci po zadnjim godinama vjerojatno su bolji od konkurencije, sto se voznje tice su isto izgleda bolji od konkurencije, cijena je nesto sitno manja nego kod konkurencije, uz to da je potpuno novi model i da u startu to treba jos vise platiti jel jbg imas nesto sto jos nitko nema, naravno da ce cijene padati.
Tko si je nemoze priustiti bude kupio Skodu i nek uziva, zna se tko i zasto kupuje premium, a to nije zato sto nude toliko vise za nesto malo vise novca.
A netko tko kupuje premium sigurno nece kupiti Skodu ;)

Sto se tice nadoplata za pojedine stvari, tu su zato sto u tome i je najveca zarada sto opet podize ego nekome tko je nadoplatio jos 30% opreme na svoj auto i ima kao vise opreme i nadoplata od susjeda, a proizvodaci trljaju ruke
........

James Hunt

• Gost
« Odgovori #5389 u: 05-10-2016, 13:18:25 »
Ne nego ti zbilja ne kuzis sto ti Anton govori.
Alfa vise ne djeli 70% stvari sa Fiato/Opelom..... pa je samim time sama proizvodnja skupa i auto je u startu skuplji, pa taman bio potpuno celav.
Materijali u unutrasnjosti su isti kao kod svih drugih premium proizvodaca, pa i to u startu dize cijenu, taman da je auto celav.
RWD je kompliciraniji i skuplji za proizvoditi, motorizacija je kompletno nova, a R&D treba platiti netko, ima toliko faktora koji Giulii u samom startu dizu cijenu, pa taman da nema ni ek. podizace.
U sve to uracunaj inflaciju i cinjenicu da su auti jednostavno sa godinama sve skuplji i dobit ces odgovor na svoje pitanje, ako izvadis malo glavu iz pijeska.
Hebote pa Golf 7 R kosta 54 000€, ne kuzim di je problem, auti su svake godine sve skuplji.
Svi koji su je probali se slazu da bez sumnje spada u premium segment.
Svi su htjeli premium Alfu, dostojnu premium konkurencije, sad kad su je dobili, sad bi da to sve manje kosta od premium konkurencije.
E pa nejde tako, a usporedbu Skode(koja mi je hebena da se razumijemo) cak ne zelim ni komentirati.
Alfa je imala povijest neku posebnu auru oko samog branda, a Fiat se svojski trudio to unistiti, da nekim cudom Fiat to nije sveo na ove razine, ovakva ista Giulia bi vjerojatno bila i skuplja od konkurencije.
Sto se motora tice sudeci po zadnjim godinama vjerojatno su bolji od konkurencije, sto se voznje tice su isto izgleda bolji od konkurencije, cijena je nesto sitno manja nego kod konkurencije, uz to da je potpuno novi model i da u startu to treba jos vise platiti jel jbg imas nesto sto jos nitko nema, naravno da ce cijene padati.
Tko si je nemoze priustiti bude kupio Skodu i nek uziva, zna se tko i zasto kupuje premium, a to nije zato sto nude toliko vise za nesto malo vise novca.
A netko tko kupuje premium sigurno nece kupiti Skodu ;)

Sto se tice nadoplata za pojedine stvari, tu su zato sto u tome i je najveca zarada sto opet podize ego nekome tko je nadoplatio jos 30% opreme na svoj auto i ima kao vise opreme i nadoplata od susjeda, a proizvodaci trljaju ruke
:good post  :good post

Offline kremenko

• Ovisnik o alfistima
    • Sarajevo svih 1425 dana pod opsadom
« Odgovori #5390 u: 05-10-2016, 13:32:33 »
Kupite zadnju pravu Alfu.
Kupite 159.
Zadnja Alfa koja je bila jeftina.
  :tooth
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata,
Al'  ja sam prvo rek'o Alfa, pa sam poslije rek'o tata.

Offline tomo AR 159

• Ovisnik o alfistima
    • Zagreb - Sesvete
« Odgovori #5391 u: 05-10-2016, 13:46:09 »
Izvini ali auto u 2016 bez ksenona ko na svadbu bez k.... pa nije to polo za 85tkn

Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk

:ok:  :good post

Offline Šiljo

• Član Alfa Kluba 5
  • Pripravnik
  • *
  • AR Stelvio 2.0
    • Zagreb-Karlovac
« Odgovori #5392 u: 05-10-2016, 14:09:16 »
Da malo stanem u obranu impulzivnog kolege Tomeka. U globalu se slazem sa njegovim misljenjem da Giulia nije u startu smjela kostat ko sveto trojstvo. Ako su vec formirali takvu cijenu, onda se po meni, nije oportuno sramotit sa onakvim cijevima auspuha, a pogotovo ne na opremu Super trazit nadoplatu od skoro 2000 eura za jbn. xenon. Zasto moras radit iste gluposti ko oni kojima zelis preuzet kupce?!  Pogotovo kaj je pred njom tek vrijeme dokazivanja u premium segmentu. Bez obzira na slavnu povijest marke.
Nema te 10 godina sa novim modelom u D segmentu i sad ces sa Giuliom preuzet ne znam kakav dio kolaca uhodanim igracima, koji izbacuju nove modele i face liftove ko na traci. Al zamalo.
Sto onda kaj su potrosili brdo para za sve ovo kaj je nabrojao kolega prethodno. Razvoj platforme, RWD, etc., etc. Sami su si krivi za to.
Oni su jednostavno morali ponuditi vise od konkurencije, a za manje novaca.
I jos jedna stvar. Kolega iz BL je stavio cijene. Pa zar je normalno i moguce da kod njih isti auto (180 KS, MT6 Super), ak oduzmemo ovu dodatnu  opremu sa ove iz AC-a, kosta vise od 5000 eura manje nego kod nas?!

Poslano sa mog ALE-L21 koristeći Tapatalk

Offline Vasko

• Moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 FL 1.9 JTDm 8V
    • Pula
« Odgovori #5393 u: 05-10-2016, 14:28:57 »
Pitanje Xenona je tu zato jer je to šiašanje ovaca..
Anton ima pravo, Giulia je naravno skuplji auto od 159 i to vjerujem. Ali na tom autu bi xenon koji realno u proizvodnji košta 36 dolara trebao biti u seriji, pa makar taj auto košta punih 36 dolara više u startu. Sama činjenica da imaš dva različita fara koja se ugrađuju na neki model to poskupljuje proizvodnju, skladiđštenje, hendlanje, mrežu rezervnih dijelova bla bla bla - ne puno, ali poskupljuje... Tako da bi, po meni, Alfi bilo jeftinije da ti daju xenon nego da uštede 36 €  sa halogenim...

Naravno da oni računaju na 95% Alfi koje će biti kupljene sa xenonom i onda se računa sa tih 2000€ zarade, a ne 36€ troška.

Offline S.M.

• Ovisnik o alfistima
    • Spalato
« Odgovori #5394 u: 05-10-2016, 14:32:42 »
I jos jedna stvar. Kolega iz BL je stavio cijene. Pa zar je normalno i moguce da kod njih isti auto (180 KS, MT6 Super), ak oduzmemo ovu dodatnu  opremu sa ove iz AC-a, kosta vise od 5000 eura manje nego kod nas?!

Ti kao da si prespavao zadnjih X stranica. Porezni sustav RH i BiH je neusporediv.

A ono oko cijena. Pogledaj cjenik. Čak je i osnovni BMW 316d sa 116 KS dobro skuplji od ulazne Giulie 2.2 JTD sa 150 KS.

Offline S.M.

• Ovisnik o alfistima
    • Spalato
« Odgovori #5395 u: 05-10-2016, 14:36:55 »
Pitanje Xenona je tu zato jer je to šiašanje ovaca..
Anton ima pravo, Giulia je naravno skuplji auto od 159 i to vjerujem. Ali na tom autu bi xenon koji realno u proizvodnji košta 36 dolara trebao biti u seriji, pa makar taj auto košta punih 36 dolara više u startu. Sama činjenica da imaš dva različita fara koja se ugrađuju na neki model to poskupljuje proizvodnju, skladiđštenje, hendlanje, mrežu rezervnih dijelova bla bla bla - ne puno, ali poskupljuje... Tako da bi, po meni, Alfi bilo jeftinije da ti daju xenon nego da uštede 36 €  sa halogenim...

Naravno da oni računaju na 95% Alfi koje će biti kupljene sa xenonom i onda se računa sa tih 2000€ zarade, a ne 36€ troška.

Koliko je Giulia skuplja od 159? Stavimo akcije i popuste po strani.

Okvirno 2008. u Italiji ako se ne varam je 159 2.4 JTD Ti Q4 sa manualcem bila 43 000 eura. Danas 8 godina kasnije Giulia Veloce 2.2 JTD Q4 automatik dođe 50 000 eura.

Tako da idu cijene gore ali ne toliko koliko bi neki htjeli  prikazati.

Offline hanz111

• Sa stažom
  • Giulia 2.2 JTDM
    • Križevci
« Odgovori #5396 u: 05-10-2016, 14:38:14 »
I ja moram stati u obranu kolege Tomeka...
Obzirom da sam i "sam" u fazi nabavke novog vozila moram priznati da sam ostao šokiran cijenama koje je izbacio AC.
Nisam mislio da će biti jeftina, ali da će biti skuplja od usporedivog BMW-a za čitavih 50.000 kn je ipak pretjerano.
Uz to, taj isti BMW možeš kupiti na 3 godine bez kamata dok alfa to naravno ne nudi...
Istovremeno mi nije jasno kako Giulietta može kod nas biti jeftinija 3000 - 3500€ nego u Italiji, a Giulia pak toliko skuplja.. Za ovu crnu Giuliu iz salona kupim dvije Giuliette :metak

Offline tomo AR 159

• Ovisnik o alfistima
    • Zagreb - Sesvete
« Odgovori #5397 u: 05-10-2016, 14:52:28 »
I ja moram stati u obranu kolege Tomeka...
Obzirom da sam i "sam" u fazi nabavke novog vozila moram priznati da sam ostao šokiran cijenama koje je izbacio AC.
Nisam mislio da će biti jeftina, ali da će biti skuplja od usporedivog BMW-a za čitavih 50.000 kn je ipak pretjerano.
Uz to, taj isti BMW možeš kupiti na 3 godine bez kamata dok alfa to naravno ne nudi...
Istovremeno mi nije jasno kako Giulietta može kod nas biti jeftinija 3000 - 3500€ nego u Italiji, a Giulia pak toliko skuplja.. Za ovu crnu Giuliu iz salona kupim dvije Giuliette :metak

:good post  Točno to.  :ok: Al neki ovdje to ne shvaćaju i nema smisla ulaziti u rasprave.

Offline Mikula

• Ovisnik o alfistima
  • Ubit će me žena
    • Split
« Odgovori #5398 u: 05-10-2016, 18:01:10 »
Po meni je lud svak ko kupuje novo auto za keš jer za tu lovu kupi puuuuno bolje polovno, a pogotovo onaj ko kupuje novo na kredit, em plati u startu 20% vise em kamate. Giulia kosta koliko kosta, ako ti se ne svidja cijena kupi insigniu ili bmw ili mercedes kojeg svaki drugi bezmudi papak ima jer drugacije ne moze pokazat selu da je bogat niti povalit neku 20godisnjakinu a da joj ne plati 500 eura. Giuliu bez pitanja kupuju pravi ljubitelji AlfaRomeo , a i Alfa Romeo zeli da ju kupuju muskarcine a ne razmazene pickice
« Zadnja izmjena: 05-10-2016, 18:02:12 od Mikula »

Offline kremenko

• Ovisnik o alfistima
    • Sarajevo svih 1425 dana pod opsadom
« Odgovori #5399 u: 05-10-2016, 18:18:22 »
Po meni je lud svak ko kupuje novo auto za keš jer za tu lovu kupi puuuuno bolje polovno, a pogotovo onaj ko kupuje novo na kredit, em plati u startu 20% vise em kamate. Giulia kosta koliko kosta, ako ti se ne svidja cijena kupi insigniu ili bmw ili mercedes kojeg svaki drugi bezmudi papak ima jer drugacije ne moze pokazat selu da je bogat niti povalit neku 20godisnjakinu a da joj ne plati 500 eura. Giuliu bez pitanja kupuju pravi ljubitelji AlfaRomeo , a i Alfa Romeo zeli da ju kupuju muskarcine a ne razmazene pickice
Od koga bi mi kupili polovnu da nema tih "ludih",kako ti kazes  :?
Da mogu kupiti novu kupio bi je,zaboli me neka stvar koliko bi izgubio na njoj,ovako se samo mogu tjesiti da sam kupio dobar komad auta iako je neko prije mene prdio,znojio i pusio u njoj. O redovnim servisima svake dvije godine da i ne govorim. Ili ne daj boze da neko uradi 3 servisa prije 100k  :tooth
« Zadnja izmjena: 05-10-2016, 18:20:48 od kremenko »
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata,
Al'  ja sam prvo rek'o Alfa, pa sam poslije rek'o tata.