Valjda u tome da ce i polovnjak biti preskup te postati pristupacan kada napuni 10 godina i sakupi 400000 km na satu
To moze zahvaliti uhljebnickoj bagri u foteljama... Tko uopce donosi zakone o porezima, trosarinama? Koji su to strucnjaci? Po kojim zaslugama su dosli tu di jesu? Koje projekte, zasluge, sto imaju iza sebe? Sto su uopce i koje skole zavrsili i gdje su to radili npr u proizvodnji i slicno?? Sjediti i smisljati namete samo da sebi mogu od nekud nabiti place?
Ja sam kod uvoza vozila morao platiti to sto ide, a imam osjecaj da su samo cekali da sto vecu stopu uzmu za racunanje.... U policiji su mi cak bahato sa saltera trazili da platim jos 5% poreza na promet, sto ne trebam platiti jer je placen vec pdv 25%. Al koje bahacenje, jedva cekaju zgazit "svog" sugradjanina i slicno...:umjesto da skinu poneki namet, da te navedu da kupis u HR, a ne van......
I kako onda uopce kupiti nov auto? Koja je to politika drzave, da se voze stara auta po cesti? Umjesto da se jos vise smanje dazbine kako bi pomladili vozni park.
Tko uopce sjedi u tim foteljama? Tko??
A jos nesto. Ti razni prodavaci po Salonima...njje to stvar AC. To je stvar osobno svakog prodavaca, kakav je karakter, covjek i trgovac. Netko ce posluziti covjeka u odijelu s aktovkom punom starih novina misleci eto kupca...a netko ce posluziti i onog u isparanim hlacama , al s novcem u dzepovima.... Stvar percepcije. Pravi trgovac ce biti prema svakom isti.... Svaki takav zna da nitko nece uci u Salon i odmah dati 40k eur na lijepe oci.... Treba se baviti s kupcem, zvati, nuditi opcije, voznju, popuste..... zato bi im placu vezao na bonus, proviziju, pa bi vidjeli kako skacu oko kupca, a ne da ih nije briga.