Boli me neka stvar koliko kosta u tvornici.
Porez moras platiti.
Covjek kaze da odlicno (skoro pa full) opremljena Giulia sa 2.2 JTD motorom i 180 KS u SRB kosta 41k € i kaze skupa.
Ja nadjem u SRB 318d sa 150 KS i solidnom opremom (ni blizu full i ni blizu opremljenosti Giulije) koji kosta 40k € i to kao nije skupo.
Mislim 
Grešiš, nema potrebe da bilo šta i bilo gde tražiš, ja sam bio u salonu i pogledao cenu novog automobila Alfe Giulia sa 2.2 JTD motorom u tom paketu opreme, i onda uzeo i pogledao i cenu u salonu bmw ( delta motors ) novog
bmw serije 3 sa 330d motorom je 42990 eur. , a ne 318d , imas i cenovnik na bmw.rs, i istina je da po opremi ne mogu da se porede, i da je tu alfa daleko bolje opremljena, ali motor u bmw-u je daleko bolji nego u alfi, a ako kupujem auto kao sportsku limuzinu zbog performansi, jako mi je bitno kakav motor dobijas, bitnije od neke opreme... makar meni... a jos gore sto mi Alfa nije ponudila neki bolji dizel, već jadni od 180 ks ( koji ima ubrzanje kao
Škoda oktavia dizel 2.0 TDI CR DPF 135 kW - 1968 ccm, I4, 16V DOHC, common-rail, turbocharged 0-100 za 7.2s ( verzija motora koji se ubacuje u oktavie od 2015 godine)

?! u 2016 godini u alfi, kao najjači dizel?! i to za 41000 eur?!.
Ja volim alfu, ali treba biti malo i realan, ajde makar malo... ali samo malo.
- Neko je rekao da Alfe ( poslednji modeli ) ne gube na ceni? Istina, ali opet upravo gledam Giulietta

za 14000 eur sa sve PDV-om u Srbiji, auto koji je nov pre 3-4 godien bio koliko? Standardna Giulietta ima za 9000 eur sa sve pdv ( dizel ) , tako da , gube cenu... Ne kao stariji modeli, ali i dalje nemaju držanje cene kao automobili koji su novi na visokoj ceni.
Malo off:
Pogledajte bmw m3 sa dosta dodatne opreme sa već postojeći m paket za 78000 eur sa samo 5000km
http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/8198110/bmw-m3-limuzinaKod nas u Begoradu je prodata jedna Giulia Quadrifoglio 2.9 V6 Bi-Turbo iz salona, ali ne znam koja cena, ali ne verujem da je ispod 85000 eur. , kada bi imao novca, svakako bi pre uzeo Quadrifoglio , i tu nema diskusije, ali kada je civilna verija u pitanju, treba biti malo razuman kada je samo srce auta dovedeno u pitanje ( motor ). Ali opet sam siguran da će ovaj bmw m3 za 5-7 godina vredeti više od alfe, jer m3 daleko bolje drži cenu od bilo koje alfe.