Quadrifoglio slikana u Beogradu pored kafića dvorištance, stigla je u salone u Beogradu i 2.2 dizel ( manuelni ) sa 180 konja, u super + paketu ( koža, rol barovi, vufer, kamera za parkiranje, led na tablicama, zadnje gume 255 sirine ) kod nas je sa porezom 41000 eur. , tužno je da za 41000 eur. daju auto sa 180ks i ubrzanjem od 0-100 za 7.2 sec. ... a takmiče se sa bmw-om?!
Video sam je uživo, iskreno, lepo, jako lep menjač, kratak hod, dizel jako lepo radi, glatko, sve u svemu je dobar auto, ali ne wow , moram biti iskren , nisu napravili wow efekat, auto je masivniji i po meni lepši od bmw-a serije 3, i enterijer i eksterijer, ali motorima to nisu potkrepili, nije dovoljno. Ali iskreno za taj novac kod nas ima da se uzme Bmw serije 3 330d koji nema kožu , ali svakako ima bolje ubrzanje, i to daleko osetnije bolje ubrzanje, sa istom potrošnjom goriva ( ako se doda jos 3000 eur. može da se dobije xdrive, a to je onda već sasvim sasvim druga priča... )
Tako da sve u svemu, jako lep auto, ali mislim da mu je cena visoka, po mom utisku ovaj automobil nebi smeo da ide preko 36000 eur.
Da ne bude zabune, za quadrifoglio bi odmah dao xxxx eur. ( kada bi imao ) , pre nego 77000 eur. za bmw m4 , ali za civilnu verziju nebi dao 41000 eur. , prosto je ostavila takav utisak, možda ipak treba sačekati 2.2 dizela sa 210ks...
evo vidim da ima i automatik na oglasu kod nas, a pored nje se prodaje i Quadrifoglio u salonu, ako se bolje pogledaju slike, vidi se i Quadrifoglio , moraću da idem da je pogledam.
http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/8403083/alfa-romeo-giulia-super-plus