0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
(Image removed from quote.)
Meni ne auto izgleda pristojno za ulazni model skroz Odi pogledaj bmw ili bilo sta drugo ulazni model Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk
Jel to 2.0 tb..?Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
2.2 dizelPoslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk
Kaj nema dizlo crveno polje od 4500..? Ovdje je vidim na 5500...Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)Odlicna jeKo je od novinara posere serem mu u usta lazljivaMatrijali odlicniMjesta vise nego dovoljno ja sjedim zavaljen iza mene opet sjednem bez brigeBunker odlicanZavrsna obrada top Cak i u ovom baznom paketu opreme je odlicna mogu misliti kakva je qv perverzijaDizajn koji mi na fotkama je bio li la je uzivo odlican Pedalice od automata iza volana pravi alu i odlican osjecaj Alfa je i ako ih ovo ne digne nista nikad nece jer po meni bolji auto nisu napravili od 70ih Pola sata sam zujao oko nje i u njoj ubrao katalog ma ludilo Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk
Hostesa je rodom iz metkovica roditelji emigrilali u srb za vrijeme rata studira imam broj Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk
Jesi možda saznao gdje se izgubila?
Hostesa je dobra
J**** hostesu, daj Đuliju
U toj boji mi je nekako "mrtva", baš ubije dojam Dok hostesa izgleda "živahno"