Ja ću te samo demantirati sa listom dobavljača i reći ti otiđi do Faurecie. Imaju štand svugdje. 
Nemoj biti konzerva, ne ide tebi ni u džep ni iz džepa. Sjedio sam u A4pa u A6 i nakon 10 minuta u Guliji.
Materijali su vrhunski, isti kao u Audiju, sve izgleda prekrasno, prefino na dodir, ono gdje stvari su lošije su onda tri kruga (DNA, multimedija i što god je onaj treći). Oni se klimaju već sada i komande klime koje su "jeftino" gumene.
Generalno Gulia je čudo od auta, auto je elegantan za ne povjerovati, mjesta unutra naspram konkurencije ima masu, pogotovo na zadnjoj klupi. Nema stiskanja niti ičega (tu mi djeluje bolja i od A6).
Ono što je bilo znakovito da su manje-više svi jači proizvođači dovuki automatike sa šaltunzima iza volana i koliko god su oni u Guliji ogromni rekao bih da su najbolji od svih koji sam probao jer su u svakom trenutku tu, izrađeni su od metala tako da je osjećaj pod rukom onaj pravi i samo "klik" kod prebacivanja je točno kako bi trebao biti.
Uklapanje kontrolne ploče i infotainmenta pod staklo je fenomenalno ispalo i recimo u Mercedesu bi mogli malo pogledati kako se to radi jel to što su oni nakeljili, "televizor" duljine 1m i visine 25 cm je u najmanju ruku smiješno.