Ko kaze? Neimenovan izvor 
Gnjida se nije ni potpisala na tekst,vjerovatno opet Cifferi.
Krece proizvodnja. Stigla
u salon u Luksemburgu. Predstavljanje civilke u Zenevi.
Nego da te pitam. Jel ti imas neki sado-mazo poriv?Vrijedjamo te,sprdamo se s tobom,mrzis Alfu,jedva cekas da procitas nesto negativno,uclanio si se na forum alfista. Mislim ono 
Nije bolest sve sto boli.
Banovan si na forum.hr,milina otkad te nema. Napokon se moze normalno progovorit. Nadam se da ce se slicno i ovdje desiti.
Ja se ustvari sprdam sa tobom i tebi slicnima, ali vi to ne mozete shvatit, mozete zatraziti moje baniranje i ovdje, kao sto ste to napravili forum.hr, bit ce mi cast da dobijem ban zbog istine.
Tko kaze da ja mrzim Alfu? Bio sam vlasnik jedne Alfe jos kod si ti pisao u pelene.
Vas problem je sto ja imam informacije prije vas, moje informacije kazu da su sve Giulie prodane na poziv i ponudu posebnim kupcima isporucene u dogovorenom roku ali nijedna jos nije registrirana zbog vec spomenutih tehnickih problema.
Vidio sam jednu od tih Giulia u jednoj garazi, covjek ima neke aute koje nisam vidio na cesti barem 20 godina.
Zato se testne Giulie testiraju sirom Evrope jer se problem pokusava rijesiti da gotov auto ipak bude predstavljen u Zenevi, iako odgovorni kazu da je to jako jako tesko.