Jucer sam bio na sajmu u Frankfurtu, i naravno na standu Alfe, prije svega sto sam primjetio Alfa je nastupila jako zrelo na ovom sajmu, reklame i slike nove Giulie su posvuda a onda stand im izgleda odlicno potrudili su se maksimalno, s druge strane za Giuliu vlada ogromno interesovanje, bio sam na Audijevom standu, za novi A4 nema ni upola toliko zainteresovanih, Giulia izgleda odlicno, medjutim misljenja sam da su je mogli napraviti malo agresivnijom, previse ina zaobljenih linija narocito mislim da su trebali scudetto produziti jos malo i zakositi svjetla to bi bio pun pogodak, sto se tice boja, crvena je odlicna, ali plava mi se jako svidjela nekako je vise civilizovanija, a opet brutalno, iznenadilo me kako joj stoji bijela boja, jer na slikama ne izgleda nista posebno, ali uzivo je fantasticna, jos da je bila bila sa crnim felugama sa crvene rosso bila bi jos brutalnija, siva i crna su interesantne narocito crna sa tim perlama u laku, nazalot nisam imao priliku da sjednem u giuliu i da osjetim materijale ,sve svemu jedan ozbiljan pristup Alfe samo se nadam da ce isti popratiti dobrom kvaliteton proizvoda i to ce im donijeti dugorocno kupce, ja cekam Alfu dizelku da vidim kako ce izgledati i da kujem planove kako do nje za nekoliko godina