0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Odličan posao napravi Domagoj, pogotovo kad se tiče talijanskih vozila, kako on sam kaže - za talijane ide bolja koža :. Nekoliko puta prije par godina sam bio kod njega za razna tapeciranja, i sve je za bilo za preporuku, a sad vidim da je zaista dosegao pro razinu p.s. vidim da coupe izgleda bolje nego ikada, jel plavi Tipo Turbo još kod njega ?
Pošto kažeš da ti je TIpo bio prvi auto, neće onda smetat par slika .Uspio sam nać na starom hardu. Ovo su slike iz 2007-2008, sa već pomalo zaboravljenog Crofiata, vjerujem da je auto i dalje u mint stanju
Uuu jbt, raspištoljil si se. Jedne bolje od drugih
Tnx!Prva dilema:1. Blackline 18"2. Telefonke 17" :
...treba nabaviti još par setova za stare dane...Siena...Multispoke... -jke...i tak... Dilema riješena na najbolji mogući način :tongue:
Savrsen je
Telefonke spremne za zimu, sutra montaža:...a za ljeto... Još jednom VELIKO HVALA Marinu na pomoći
...a govore da JA imam fetiš na felge :
Mirisim li to najbolju GTV u 'rvata?
Svi mi imamo fetis na felge.Meni se svidjaju 4 tipa za 166icu, 3 17" i 1 18". I najradije bih ih sve nabavio :
da sam zadrzao 147 poslao bi tu umjesto BL, felge od DC-a :
sad bude zahrđala :
Njegova je fenomen po tom pitanju :hehe:
Par dana sam mirovao i uspješno odolijevao vožnji...no danas više nisam mogao izdržati ...snijeg na cesti 5-10cm, kako gdje...malo prometa...idealno za zabavu...