Pa da i ja napokon predstavim svoju Alficu
U naslovu je navedeno sve. Proizvedena 20.10.1995. Družimo se već dvije godine bez ikakvih problema da kucnem u drvo. Kupljena od prijatelja koji je bio 8 godina vlasnik, tako da, ajmo reći poznajem ju od samog dolaska u naš mali grad. Motor u njoj je još uvijek originalan, tako kaže broj na bloku i eper, te služi odlično. Vjerojatno je izgubio kojeg konja od starosti ali me to ne brine previše. Kupljena je sa ciljem da malo odstoji i da se usput sređuje u približno novo stanje sa V6 motorizacijom ali je silom prilika na cesti jer sam imao sudar sa Mareom pa nije bilo izbora nego regati ju. Bilo je sitnica za urediti a bit će ih uvijek. Nakon registracije smo morali promijeniti kvačilo jer je bilo pri kraju, pa smo predostrožnosti radi promijenili varijator i zupčasti, uredili poluosovine i manđete, vilice i kočnice komplet. Ovim putem se zahvaljujem kolegama; isusu na setu kvačila, stivu na poluosovinama i raznim sitnicama unutrašnjosti, radgeu na hladnjaku vode ( još ga nisam ugradio, nikako uloviti vremena ). i kecu na relejima. Također sam ubacio kompletno novi originalni serijski auspuh, sa svim loncima i katalizatorom jer se ne želim raspravljati sa pripadnicima mupa a i malo sam ostario za to.
Vizija je bila jedno ali nakon što je eper rekao svoje odluka je da ostane originalna do zadnjeg šarafa.
Evo i koja fotka za početak.

trenutno stanje na zimskim šlapama

Moram još srediti originalne felge tako da će početak ljeta ići vjerojatno ponovo na Momo ljetne šlape.