0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Jesi promjenio grane ili si vratio ove sa predkatalizatorima?
odlična kao i uvijek samo gdje su nestala crvena slova sa poklopca ventila i plenuma?i gdje si nabavio ove originalne velur tepihe?
svaka čast e da : koje ulje ide u makinju i jesi izmijenio u servu i getribi...
Stvarno odlicna alfa Kod kojeg si mehanicara bio ?Kod koga ides ?
A to si ga vozi u capljinu ? Koliko je km od ploca ?
Pa jel dobar mestar? Jesi bi zadovoljan s njime. I kakve su cjeneJer bi ja svoju staru srediva. I rabi generalku na motoru. A ode kod mene a ni peljesci nema ko bi zna i moga dobro napravit boksera. Sramota :
Hahah.. Baš sam i ja danas gledao s čime to ponovno obojat, neki prijedlog?A tepihe mi je poklonio moj mehaničar, a mislim da ih je on iz Italije naručio prije par mjeseci.Poslano sa mog D5103 koristeći Tapatalk
pa bilo je crveno..šta si skinuo boju?ja sam na bivšoj 164 to farbao s crvenim permanent markerom i držalo je supertepisi mi izgledaju kao oni original iz lineaaccessori kataloga...uvijek su bili skupi..oko 800kn..ali super su
Napravljen servis i na šporetu (Image removed from quote.)Nadam se da je za ovu godinu gotovo sa ulaganjima, sad samo gas , a valjda će se i alfa s tim složit.....Poslano sa mog D5103 koristeći Tapatalk
Kolega ... prva liga. Glavno da je otišla iz čapljine više.. još malo i dobila bi državljanstvo : ivo:
A malo je falilo Hvala još jednom za preporuku!Poslano sa mog D5103 koristeći Tapatalk
Mislim da na taj et, trebaju distance. Ne velike ali trebaju, bit ce ti udobnije auto al ce ti u zavoju "gnjecit" gumu.. Da je bar 7.5j
Jel stavim bez problema gume 225 45 na 7j x 17 et 40,5, trenutno su gore 215 45 ? Izbor i dostupnost su bar duplo veci.Poslano sa mog D5103 koristeći Tapatalk