Izgleda jednako dobro ili loše, kao i svaki univerzalni HU, takav izgleda sam i očekivao, nema tu puno prostora za nešto 'posebno'. Čak mi izgleda bolje od većine HU koje sam vidio, jer se meni sviđa minimalistički look, znači što veći ekran, što manje tipki, što više touch-a, ali to su sve finese i stvar ukusa. Svakao će biti prilike da vidiš u živo

Mogao bih eventualno ovaj crni okvih pofarbat u srebrnu boju okolnih plastika, ali neda mi se, prilikom kupovine sam izgled pustio po strani (čisto sam gledao da nije baš nešto ogavno), a fokusirao sam se na funkcije i cijenu.
Ima ovdje još raznih funkcija ali nisam ih testirao pa nisam pisao, npr. ima ulaz za stražnju parking kameru, može se spojiti i prednja kamera te snimati vožnja, ima 2 USB ulaza, jedan je za muziku, drugi za 3/4G stick (internet). Naravno ima i WiFi (to sam testirao, hvata mi otprilike kao i laptop), znači ispred zgrade se spojim na kućni net i mjerim cca 10 mbps.
Što se konkurencije tiče ako pričamo o poznatim brendovima, za ovu lovu možeš dobiti neki uređaj koji spada u početni do niži srednji rang, takvi uređaju su dosta siromašni mogućnostima, a navigaciju u njima zaboravi.
Ako želiš brendirano, a da ima sve, treba izdvojiti lovu koju Danko spominje.
Ček, jel treba taj canbus adapter ako nemaš tipke na volanu? 
Moj zaključak je, ako imaš alfu sa "starom instalacijom" canbus adapter ti ne treba, ali nećeš imat komande na volanu. Ako imaš "novu instalaciju" kao ja, onda ti canbus adapter svakako treba ako želiš da sve radi kako je i zamišljeno, a može se spojiti i bez adaptera ali je malo kemija.
Razlika između stare i nove instalacije se vjerojatno može najbolje vidjeti po airbag konektorima ispod sica, s tim da svi stariji od 2007. imaju staru, a u 2007. je bio prijelaz pa za to godište treba vidjeti jesi li "stari" ili "novi".