Izgleda jednako dobro ili lo¹e, kao i svaki univerzalni HU, takav izgleda sam i oèekivao, nema tu puno prostora za ne¹to 'posebno'. Èak mi izgleda bolje od veæine HU koje sam vidio, jer se meni sviða minimalistièki look, znaèi ¹to veæi ekran, ¹to manje tipki, ¹to vi¹e touch-a, ali to su sve finese i stvar ukusa. Svakao æe biti prilike da vidi¹ u ¾ivo

Mogao bih eventualno ovaj crni okvih pofarbat u srebrnu boju okolnih plastika, ali neda mi se, prilikom kupovine sam izgled pustio po strani (èisto sam gledao da nije ba¹ ne¹to ogavno), a fokusirao sam se na funkcije i cijenu.
Ima ovdje jo¹ raznih funkcija ali nisam ih testirao pa nisam pisao, npr. ima ulaz za stra¾nju parking kameru, mo¾e se spojiti i prednja kamera te snimati vo¾nja, ima 2 USB ulaza, jedan je za muziku, drugi za 3/4G stick (internet). Naravno ima i WiFi (to sam testirao, hvata mi otprilike kao i laptop), znaèi ispred zgrade se spojim na kuæni net i mjerim cca 10 mbps.
©to se konkurencije tièe ako prièamo o poznatim brendovima, za ovu lovu mo¾e¹ dobiti neki ureðaj koji spada u poèetni do ni¾i srednji rang, takvi ureðaju su dosta siroma¹ni moguænostima, a navigaciju u njima zaboravi.
Ako ¾eli¹ brendirano, a da ima sve, treba izdvojiti lovu koju Danko spominje.
Èek, jel treba taj canbus adapter ako nema¹ tipke na volanu? 
Moj zakljuèak je, ako ima¹ alfu sa "starom instalacijom" canbus adapter ti ne treba, ali neæe¹ imat komande na volanu. Ako ima¹ "novu instalaciju" kao ja, onda ti canbus adapter svakako treba ako ¾eli¹ da sve radi kako je i zami¹ljeno, a mo¾e se spojiti i bez adaptera ali je malo kemija.
Razlika izmeðu stare i nove instalacije se vjerojatno mo¾e najbolje vidjeti po airbag konektorima ispod sica, s tim da svi stariji od 2007. imaju staru, a u 2007. je bio prijelaz pa za to godi¹te treba vidjeti jesi li "stari" ili "novi".