Evo kratkog osvrta na novi HU.
Konaèno je stigao canbus adapter za HU, do sad je bio spojen kemijanjem, to je sada vraæeno u serijalu jer je adapter tako napraviljen da ni¹ta posebno ne treba kemijati, samo plug & play, osim ¹to kod ¾ica za komande na volanu, gdje su na adapteru ¾enski konektori iz radija idu samo ¾ice pa treba na te ¾ice pripasati odgovarajuæi mu¹ki konektor, ali sve je oznaèeno tako da nema nagaðanja i improvizacija.
HU se sada automatski pali i gasi davanjem odnosno oduzimanjem kontakta i ide u full shut down, osim ako se na njemu ne definira da ode u sleep mode iz kojeg se onda pali instantno, inaèe cold boot je nekih 15ak sec.
Yoke je spominjao neke ¹umove, pa da se i na to osvrnem, dok nisam imao canbus adapter èim bih sa MUTE pojaèao na VOLUME makar i na samo 1, èuo bi se onaj neki tihi pozadinski ¹um, kad muzika krene onda ga ona naravno nadglasa pa se vi¹e ne èuje, sada s adapterom taj ¹um vi¹e ne primjeæujem.
©to se radio prijama tièe morati æu jo¹ malo testirati, sada kada konaèno ne moram pr¾iti CD-e, slabo slu¹am radio stanice, u serijali sam ih puno vi¹e slu¹ao.
Zvuk je puno bolji nego u serijali, muzika se mo¾e slu¹ati puno glasnije a da ni¹ta ne krèi.
GPS hvata odlièno, na ureðaju je preinstaliran iGO, a ja sam si jo¹ stavio i Navigon.
Inaèe, ureðaj ima na sebi Android OS i playstore, pa se mo¾e bilo ¹to instalirati kao na tablet.
Sve u svemu, za te pare, mislim da nisam mogao dobiti bolji radio s vi¹e moguænosti, stoga tko razmi¹lja o 2din, toplo preporuèam.

...i da...nije vezano uz HU, ima veæ jedno mjesec dana, ukrali mi kuku