0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Dinkec jel primaš šegrte? Znam da bez alata nema zanata, ali mora tu biti još nešta, neka pravila, zanatske fore. Kad odlučiš organizirat neku online foto radionicu ja se prvi javljam.
(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
Jel ovaj auto u foliji? - kako to izgleda uživo?
Koji tocno? Ovaj Audi? Folija je i podiglo ga je za 2 stepenice gore...
(Image removed from quote.)
prava evo ili neka kemija???
Prijatelju, ja ti se cak i ne nazivam fotografom niti volim to, potpis ovaj ružni stavljam čisto jer sam već par puta dobio dojave da se fotke kradu, nije mi čak ni problem kad neki klinac uzme fotku pod svoju na fejs već kad vidim da to firme i do neke renomirane rade e onda poludim Vjeruj mi da bi neki profi fotograf s mojom opremom i autima koje imam uvijek na raspolaganju uslikao ovo puno puno bolje
Osetilo se da fale slike.Iz izduva Lamba izadju dve razlicite Alfe, zanimljivo : :hehe:
Ma neda mu se pa traži izgovore
Bit će, preko 2200 fotki imam. Tri dana s njima... nezaboravno iskustvo. Bio sam na dosta Europskih evenata i afterpartija Gumballa i sl, ali ovo još nisam doživio
ma gledao sam na fb ima bolesnih slika to si sa stepincom išao
Ne, s drugim frendom, perla bijeli GT MC line
Jbt odakle ti takvi frendovi
Skupilo se tokom godina hehe. Ovaj frend je još iz osnovne, a ostatak uglavnom se svi znamo preko poslovnih puteva. Kad sam radio u marketingu VL-a i agenciji poslije, stekao sam ogroman krug ljudi s kojima sam u kontaktu i dalje.