Tako je, mada svaki materijal radi vise stvari odjednom, pitanje je u kojoj mjeri. Cilj dampinga je sprijeciti zvonjavu lima (pokucaj malo po vratima,pa ces skuziti kako lim zvoni, i zamisli sto se desava s limom kad zvucnik radi), te samim time odmah i postici sto bolja svojstva vratiju, tj. sto bolju "kutiju". Zvonjava se rjesava DODAVANJEM TEZINE a to je ono sto bitumenasti materijali rade, a spuzvasti ne. Ako ti je jedini cilj postici da se sto manje glazbe cuje van auta, naravno da ces koristiti spuzvasti materijal. Ali to ti nece pomoci previse, kad ti kutiju u tom slucaju i dalje predstavlja tanki veliki i ravni komad lima. Bitumenskim materijalom izolirat ces i jedan veliki dio zvuka, nakon takvog dampiranja se i dosta manje cuje sum guma, kisa, itd..
Autoakustikom se bavim na ovaj ili onaj nacin sigurno 15 godina,jedno vrijeme i natjecateljski,(sad samo u DBu), sudio sam na nekoliko natjecanja kao SQ sudac, osim svojih autiju dampirao sam jos bar 15ak autiju, isprobao i koristio svakakve materijale, pa si dopustam da nekog vraga i znam...a za pametnije si ne razbijam glavu.