Ukupno Glasova: 26
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ja se ne mogu odlučiti što je ljepše za ljetni setup u 16" ... Tiha patnja mi je AEZ Luna ... Speedline i Q4 sam samo stavi radi usporedbe jer su samo u 15"
Frend prodaje ovakve 15-ice od 146 TI ak te zanima.
U biti sta si ne pogledas one 16ice Junior od 145ice
156 vec ih ima na svakom kantunu i pocela dosadit pomalo. (i ako je i ona dobra).
Bogme da, Da Silvi se nakotilo tako da su na svakom čošku sad
http://www.njuskalo.hr/alu-felge/alu-felge-16-4x98-oglas-12943167
sredit će se tosamo nedaj da alfulja zamre
Nema sanse, ova ostaje kod mene jos duuuugoooo ...zaboravio sam napomenut nabavljen kozni interijer, set 17" felgi za ljeto i jos dvije 155ce za djelove ....
Wooow ... dva mjeseca nepisanja ... ipak poslovne obveze učinile su svoje ... pa da se malo vratim i pobrišem prašinu ... Kočnice su bile koma kad bi se ugrijale možeš zaboravit kočenja ... pa su došle na red ventilirane iz 145ce skupa s klještima od 145ce ... nakon toga je turbina rekla bye bye ... a kad već mjenjam turbinu ... sam odradio i veliki i mali servis ... sve filtre, tekućine, brtve, remeni, grijači, zimske gume .... svega i svačega se izmjenilo ... sad sam miran ko beba ... što se tiče toga ali da en bude sve tako bijelo ... izletila mi srna neki dan i naravno dum tres ... ali niš strašno ... far, zmigavci, lajsne, branik i hauba su oštećeni ... idemo dalje ...s alfom nikad dosadno :hehe:
kaj si to radio sa zadnjim svjetlima?zasto je prekinuta uzduzna linija?ciganija.... vracaj to u original
još dvi za dijelove....khmmm sad znan di ću tražit dijelove
jel ima koja od njih papire i da je 1,9 TD
Nisam nista radio, takvu sam ju kupio... kolko sam upoznat redizajn je imao uzduznu liniju, prva derija ne ... ali svakako uzduzna ide gore kad uhvatim vremenaSlobodno zovi nema cega nemam...Nista od toga, obje benzinci i obje raskupusane ...
Operi vise taj auto nek lici na nesto pa tad je slikaj
Daj koju slike tih 155ica, ja sam iz vodnjana mozda i sam vidio koju
crnu imas tu prestavljenu na forumu a bjela je bila u jako kratkom roku poli mene pošla drugom vlasniku za djelove... i da ako je to bila taj dan tvoja 145 bijela u vodnjanu napravisi suvozačevu stranu zadnji štop nije ti radio a skoro sam te naguzio jer si skreto ahahah :hehe: