Dugo nisam pisao ... pa krenimo redom ... kolko imam vremena ... ići ću redoslijedom ...
* nabavljena je druga kontrolna tabla jer ona u autu nije radila .... ALI i ovaj primjerak Alfe je živo biće ... jer idućeg jutra sam vidio ovakav prizor...

... sljedila je operacija slaganje jedne ispravne od dvije defektnih tabli ... operacija uspješna ...
* na auto su sjedala bila pokidana i polomljena pa su se nabavila druga ... ali nažalost mehanizam vozačevog sjedala se bio zapeko ... a moje vozačevo je puknuto ... pa je opet išla operacija slaganja od dva nezdrava jedno zdravo ... operacija neuspjela ... još uvijek tražim sjedalo s ispravnim mehanizmom i da nije potrgano :rolll:...

* Nakon toga sam preselio zadnje kočnice i sajle ručne sa 145ce na 155cu, promjenio glavni cilindar kvačila, ulje i filtre ...
* U gepeku stoje novi zadnji ležaj i spona ... jer su za promjenit ... to ću ovaj tjedan ...
idući planovi kako ide prodaja 145ce tako će ić i rješavanje mušica na 155ci i to redom:
- svi amortizeri ... vrlo vjerojatno reparacija i tvrđe punjenje
- provjera i štelanje bosch pumpe ... ako nađem nekod dovoljno stručnog i u blizini da to kvalitetno i brzo odradi
- provjera turbine
- čišćenje intercoolera i njegova provjera ... te provjera gdje i zašto gubi ulje, ATF i vodu
- xenoni
- nabava crnog branika s maglenkama i peračima farova
- osvježavanje limarije i farbanje (to ću ovaj put ostaviti za kraj)
a sad slike ... ako mi nešto padne na pamet dopišem ... za sad se kotrljamo bez beda i da ... opet lupam po tabli jer mislim da skazaljka goriva ne radi ... Što je zanimljiva ova čađara ...

Edit: i zamjenio sam gornju cijev od intercoolera do usisa jer je prijašna pukla ... thx
Fiuman