0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
A zo... Onda nek proda sjedala : recimo meni ha ha ha, planiram napraviti kućni namještaj od Alfi (zasad imam za pola dnevneog boravka )
ja ne vjerujem.... nikad ovaj naslov nisam shvacao ozbiljno....malo sam u soku...
same here samo naprijed, bit će ovo zanimljiv projekt..
Ajde hvala Bogu da je stiglo sve:)jel to srce iz ove ljepotice?(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)jesi dobio na kraju i interijer, farove, felge, kočnice itd.?
Konačno je tu motor :
iz kojeg razloga gta idu za djelove :
Svaka čast! Pratim temu
Ovo će bit zanimljivo pratiti
divota.... bio je to lijep put u Sloveniju... :hehe:jedva čekam da to krene u sređivanje, moram povremeno naići do tebe da vidim napredak... :hehe:
Prodavala se cijela ispravna za oko 3000€ ali nije bilo kupaca pa je odluceno da ide za dijeloveMislim da je riječ o GTA selespeed ili ako nije ta onda je druga koju ima Selespeed
A iz tog razloga što nitko u sloveniji više nije zainteresiran za GTA a i taj auto mislim da nije bio više za registraciju u sloveniji jel je prijašnji vaslnik napravio neku glupost vozio se u tunelu 250 na sat paje dobio bolesnu neku kaznu i zabranu upravljanja i registracije te GTA
JAo šta urade od GTA-jke Samo posloži to čim prije sad...Šteta šta nisi uzeo komplet auto,rasprodao bi ga vrlo brzo i možda još došao na nulu...Ako nije tajna koliko je koštalo to šta imaš?
Aj napokon Sritno u daljnjim radovima
jbt i mene srce boli kad ju gledam ovako lijepu a ode u dijelove....
kad vidin u kakve ruke je otislo joj srce, nije mi za btw kolega svaka cast