0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Evo seb da te pohvalim malo, uzeo nedavno od tebe yellow stuff prednje i red stuff zadnje za gt, usluga na nivou i rok isporuke kraći od dogovorenog Zbilja veliki plus u odnosu na iskustva sa ostalim dobavljačima ajmo rec "tuning komponenti".
pločice green,red,yellow i diskovi replica originala
5x98 ili 5x108?Ništa od ovih rezanih ili bušenih nemaš?
Pozdrav Seb.Jeli ima sta za 147 GTA, 330 mm napred?Gd ili usr komplet napred iza sa redstafomMoze PpPuna hvala
EBC pred Set Redstuff ploč + USR diskovi 2.488 kn EBC pred Set Redstuff ploč + GD diskovi 2.488 kn EBC straž Set Greenstuff ploč + USR diskovi 1.239 kn
koliko za zute EBC i USR prednje 330x28 159 ti
Koliko za alfu 147 1.9 150 red prednji i zadnji diskovi GD i pločice yellow ili green.pozzSent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Ako stavim npr TRW diskove ili koji su već bolje na glasu, a svejedno dosta povoljniji od GD diskova, a GD pločice na to, trebalo bi sigurno bolje kočiti nego neka skroz čista serijala, jelda?
Evo vec dosta vremena se vozim na Gd diskovima sa Green plocicama na 159ki 2.4, pa da iznesem svoje iskustvoKocnice su osjetno bolje od originala i ja sam suuuuper zadovoljan i svima bi preporucioovim putem isto bi zahvalio Sebu na montazi i Danku 0013 na preporuci
hahah ne zelim znat sta bi ebc pločica napravila trw disku hahah... klepavo za 1000km.. ate disk stvarno nije skup a opet je dosta jeftiniji od GD a super će te služit
Ate disk, tvoja preporuka? Ok, ciljat ću na to. Nije još aktualno, ali doći će i to na red, možda čak i ove godine.
Nema na cemu Ja i na slljedece dvije alfe kupujem ebcPoslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk
to neznam...kolko košta Tarox za tvoj auto i koji je auto?
Alfa 147 1.9JTDm 110kW. Uzeo sam zadnje disk pločice od tebe Seb, namjeravam i prve, ali diskovi su mi ipak malo skupi. Možda se promijeni situacija kad dođe vrijeme za zamjenu, pa uzmem i diskove, ali zasad ništa od toga, pa tražim neku alternativu na kojoj bi te pločice sigurno dobro radile.
Seb koliko si rekao da je rok isporuke za juniora drugi tjedan bi dosao po to od 07.03 sam u hr opetDiskovi i plocice ar gt 1600 junior 73g prednje i zadnje Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk
Si mi narucio ovo?Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Alfa GT 1.9 16v EBC Brake upgrade(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)