0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ljetne ili zimske?Za zimu uzmi ove felge dok nisu otišle...http://www.njuskalo.hr/alu-felge/alfa-romeo-gt-oglas-86851037.5x17" ET35 su i idu sigurno preko brembo klješta, pa čak i onih velikih sa 330mm diskom ako se odlučiš na upgrade u budućnosti
Kod tebe su 305 diskovi?
Mislim da jesu
Jesi mislio stavljat 330?
Da, ali ne sada. Prednji su Tarox F2000 i zadovoljan sam sa njima.
Zakljucio sam da je original setup (by Shoei :laugh: ) predobar, tako da sam samo montirao zimske gume Dunlop SP Winter Sport 4D 225/40 R18.
Vjerovatno ću stavljati nove amotizere. Sta mislite o Bilstein B14?Gdje ih ima kod nas za uzeti?
Ja ju platio 2006g. nekih 300tinjak € u ljubljanskom ACu...da sam znao uzo bi 10kom i ceko
Nikako. Uzmi KW V1 ili Eibach Pro Street S...Neces po cesti bit sretan s B14, procitaj malo moje dojmove...Viva🇮🇹
Jutros oko 7 na raskrizju kod Novog lista Predobra je
Samo sam te cekao Ukemi tebi cestitke na kupnji, ono sta sam ja vozio taj auto prije prodaje dojmovi su odlicni. Na hladno razvrti 7k giri ko iz sale, salta uredno 6 -> 1 na full gasu i tako... Salim se odlican auto, vozio sam se sa Shoiem u njemu i sve je pic pic osim da jazo ne drzi nogu na semaforu na kvacilu dok ceka zeleno...kakvo je kvacilo, zivo jos uvijek ?
Sporo se to nesto vozi
Neide brze, kad ga stisnem samo se pale neke lampice : Moram to sve iskopcati :icon_lol:
Uzmi KW kako ti je Bavarac rekal...nemoj B14Velis trap u banani pa idu jos distance Q2 obavezno, meni osobno najbolja investicija na V6 Gustaj
Mislio sam Q2 prije amortizera ali morao sam promijeniti planove zbog ovjesa. Distance ce isto doci.Mozda KW V2?
bilo koji v1 v2 ili v3 od kw daje tocno muzike za te pare...dakle biraj prema budgetu, neces se zeznuti ni sa v2 ako budget ne trpi v3...male su to nijanse i najtocnije je da je ovjes individualna stvar, a to tek vidis kad se vozis na rubuja imam jednog u klubu kojem vise lezi v1 nego v3...oba je imao na istom autu (golf), igrao se sa setupom i vratio se na v1 (v2 nije imao zivaca probavati )
Ili V1 ili V3... Preskoci V2... O V3 pitaj Bandita, to je vrh, a o kw1 ti mogu rec da za cestu u kombinaciji s q2 jednom netreba bolje. Isti ti je ovjes i eibach pro street S koji imam ja na gta a nesto malo manje od V1 kosta. A diskusija se vodila u temi gewinde. Prokopaj malo. Friska tema. Ja volim te stvari uzet s racunom i garancijom pa sam svoje kupio u Gabreku. Kw i Eibach uvoze direktno. Rok isporuke 3/5dana max. Viva🇮🇹
ja sam i dalje za B12 opciju nemoras se misliti dal je previse gore, dal je previse dole, dal visi, dal ne visi... jednostavno je u najmanju ruku vrlo dobro u svim situacijama. btw, cestitke na autu