0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Vidio sam te danas skretao si na OMV Vrata Jadrana, auto je pojava na cesti :grinning-smiley-043:
Čestitke na odlićnoj kupnji i sretno Sigurno se vidimo nekom prolikom u Opatiji ili tamo blizu - često mjesto druženja nam je autopraona na Matuljima, ili ZTC...
Svakako se javi kad dolazis. A mozda se vidimo i u Palmanovi
Imate kakve prijedloge za distance? 15mm, 16mm, ili 20mm? Ili ispred 16mm a iza 20mm?
Nista preko 10mm sve 4... Idealna mjera i ne gubis nista. Sve preko ili razlicito nece bit to to. Razlicite nikako. Viva🇮🇹
Znaci sve 4 10mm je ok.
Tocno. Vec imas 8jx18 et 32 i 10mm ce bit idealno. Tako cu i ja blackline 18 na gta s 10mm staviti. Nego jesi razmisljao o ovjesu na navoj? Razmisli ako nisi...Viva🇮🇹
Razmisljao sam. Ali mislim da ce prvo Q2
To je jedino dvoje sto trebas. Ja bi jos i 330mm bremze s vremenom i dosta je... Q2 svakako. Ako dobijes negdje dobru cjenu javi... I meni treba al je skupa otrovno vec duze. Nekad se za 600e dala dobiti...Viva🇮🇹
Da, bio sam do Vulkala vidit za gume.Nemozes nigdje pobjeci od ovih Alfista
Uzmite Quaife. Navodno je i mehanički bolji, napravljen od boljeg čelika.http://newalfaparts.co.uk/clutch-components/322-quaife-v6-diesel-atb-helical-lsd-differential-kit.html
Dobro kaže bivši gazda, otišla u dobre ruke.