Ma pregledaj turbinu prvo , ako nema lufta vozi dalje 
Nemaj straha, uloviti ću ja tebe prvo na nekom od meetinga da popričamo o toj problematici he he

do poda, savrsena je ferarina 
Koja je kritična km za turbinu?
Hvala,
Kritična kilometraža za turbinu može biti svakakva po meni - moja je nešto pojačala fućkanje u zadnje vrijeme pa me to malkice brine, ima i jedan drugi simptomić o kojem ne bih javno

Auto za sada ide sasvim normalno, vuče ko sivonja i sve pet samo ne bih volio da nešto drmne pa onda moram pol motora promijenit. Svakako ću je malo pogledati, ubrzo ću raditi mali servis pa kada bude dignuta lako pogledam usisni rotor i vidim kako diše (barem onako površno)
Bravo decko
nadam se da za vikend to vidim uzivo....
Hvala lega, nažalost mislim da ništa od druženja za vikend - bilo je u nekom poluplanu ali mi je uletio neki projektić prekoreda i jednostavno bih to volio skinuti s dnevnog reda. Moram neka vrata napraviti da mirnije spavam

.
odlično izgleda 
lijepo je sjeo usb u pepeljaru i ekran 
Hvala, USB je super - samo je još malo pretvrd, mora se malo razraditi i ne stanu oni ogromni stickovi he he.
A koju si točno uzeo rikverc kameru?

Kamera je ova
LINK
Ova okrugla varijanta, s time da sam ovaj vanjski ring skinuo i ofarbao u crveno (ti to nećeš morati he he) tako da manje upada u oči. Ova mi je bila fora jer nema inkorporirane crte vodilje (još da mogu one na Joyingu ugasiti ili rekalibrirati spasio bih se - a znam da se nekako može). Nije neka kvaliteta slike, ali mi je pasala izvedbom.