Cak ovak crni spojler nije toliki fail, ali kad ga pofarbas ce auto dobiti brutalnu siluetu i to ce bit to!
Respect za folijanje
Ostao bi crni samo ako bi krov išao u crno, ali nadam se da ću ga ofarbati u nekom trenutku. Sexa me ono razmišljanje: Moram uzeti dva deca boje za farbanje spojlera, ali kada već farbam mogao bih riješiti i oba odbojnika koji su poprilično potučeni - i onda gdje stati? A nemam uvjete za farbanje nikakve...JOŠ!
Hvala za folijanje, išao sam jutros gledati onu grešku koju je Sale spomenuo, nije "prst" nego trovratna 147 tamo ima neki mali trokutasti izdanak ovog crnila oko prozora (iz meni nepoznatog razloga) pa onda izgleda kao nagrešpana folija.
I ja sam htio reci da je fora ovaj crni spojler 
Cuj uspio si promjeniti selene na balansici bez skidanja? Svaka cast to je bil zivi sex mislim 
Auto jako lijepo i sretno izgleda 
Idu seleni dolje samo moraš vaditi dijelove točno određenim redoslijedom. Čak je ova obujmica selena stanjena na jednom mjestu kako bi mogla proći bez da jako lupa u karoseriju. Tipično za Digiće, ne bi oni optimizirali karoseriju, neee, daj samo malo poravnaj ovu obujmicu i to će biti to.

Što se sreće tiče, biti će sretnija kada joj zamijenim ponešto vilica i ležajeva

Mogao bi se zaletit sutra do Vrsara da vidimo to u živo. 
A gle, mogao sam, ali sutra bih stvarno želio tu vilicu smandrljat, a budući da to nisam nikad radio, uzeo bih si dosta vremena da to napravim na miru i polako. Ali da ćemo neko druženje organizirati, hoćemo. Sada kada i Alfista145 može napraviti koji kilometar više bez većih troškova

I još to poklopimo sa trenutkom kada je Marin u Umagu, i eto nas preko nekoliko...