0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Ma nema straha za takve stvari, ako lupi, lupio je... Ali ipak mislim da su male šanse, 147 ima mali gepek. Mene više muči to što to nikako da proradi kako treba.. grrr, ovaj sa ebaya mi još ne odgovara na kritike o predugim amortizerima a pod zadnje sam saznao i da su nekih 3kg slabiji od originalnih Opet ona stara, dok prodajem sve paše! Dobiti će jednu zvjezdicu majku mu ha ha ha
Ništa novoga... prtljažnik još nisam riješio jer se dopisujem sa englezom koji me pita da mu šaljem nazad ove amortizere, nisam lud. Uglavnom u zadnje vrijeme je rijetko i vozim, a kamoli da se igram sa njom pa se prokleta vještica našla uvrijeđenom - crkla dva parking senzora . Drmnuli su zbog pranja, odnosno prije pranja su radili sada više ne, pas mater.. uglavnom eto, naručio 4 nova pa da vidimo . Pomaaalooo
Kaze on "po Grobniku sam vozio s pola gasa" (Image removed from quote.) Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Klao si ju ko Isus sotonu
Nego kakva je bila voznja do doma s tim gumama tj zicama
Jesi barem zadovoljan kako ide?
Ma to još mora izdržat do kraja sezone Još si dobro završio al mi djeluje kao da si na visokom talku ostao sa gumom koliko ti je za grobnik bio tlak u gumama
Nije li to malo previse tlaka? Meni su gume uvijek na nekih 2.2
Ja sad kod vulkanizera, kaze 2.2 do 2.4 za 215/45...Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Eto, ovo je vjerujem točno Znači, moje su bile definitivno prepumpane, ali dobro, i tako su već u smeću tako da im nije ni bitno više
Evo malo sam popravio situaciju:IMG_20160627_204344 by niko_skala, on Flickr