Di si uzeo amortizere i koliko su? Moram i ja jer ovi uopce ne dizu vise. E jesi me iskopirao, trebao si barem na drugo mjesto zalijepiti 
Uzeo amortizere na ebay-u.. neam pojma koliko sam ih platio - PUNO. Uglavnom ovo što su predugi je definitivno ipak problem. Jedan se i nakon modifikacije konstantno izbacuje iz ležišta i to ne radi kako treba.
Što se naljepnice tiče, da, morao sam slijediti originalni dizajn, kako se ne bi sumnjalo u autentičnost

mogao si za 50ak kn više dobiti sva 4 OEM tepiha od kojih svaki ima 2 kopče za pričvršćivanje u istom dizajnu (crni s crvenim rubom i crvenim natpisom Alfa Romeo) 
ove čepove si dobio sa tepisima?
Moram pogledati kakvi su AR OEM, ali iskreno sumnjam da su ovako "bogati" i 4 mi ne trebaju jer odiza imam kao nove tepihe koji dizajnom pašu prednjima. Čepovi su, naravno, došli sa tepisima.
puko ti scudetto na drugoj slici

Sva sreća pa imam dobre prijatelje koji se brinu da mi Alfa ne ostane polomljena ili bez opreme

Nisam ga još smontirao jer mi se nešto neda skidati prednji odbojnik u zadnje vrijeme, danas sam recimo skidao stražnji.