Trenutno me muči ovaj popis stvari:
-Jedan parking senzor mi ne radi pa pišti za poluditi kada idem u rikverc... evo mi ga novi na stolu - treba ugraditi.
-Zaštita ispod motora mi stoji u radioni već dva mjeseca - treba ju montirati (dvije vide su mi zaribale prilikom skidanja pa odgađam)
-Trebam montirati spojler - stoji u radioni već.. uf.. nemam pojma. Trebalo bi zamijeniti stražnje staklo da ga montiram kako treba ili porezati vide i zalijepiti ga na staklo, i da, lakirati ga u crveno.
- trebam, konačno, završiti interijer - pomontirati neke prekidače i riješiti neke detalje (montirati novu masku od radija jer je ova puknuta recimo)
-trebam srediti ljetni set felgi
-mogao bih je i na optiku malo odvesti

-moram riješiti problem klepetavih prednjih sjedala
-moram konačno prespojiti prednje zvučnike sa HU-a na pojačalo pa da to prosvira kako treba.
Sve su to sitnice, ali kako pada kiša nemilo svaki vikend ne stignem i sada mi je trenutno Niva prioritet jer će mi kroz mjesec dana trebati poprilično a trenutno je u nevoznom stanju.
A morao bih i klimu doma ugraditi, zamijeniti balkonska vrata i okrečiti. Pa onda betonirati podrum u vikendici, pomoći starcima renovirati kupaonicu...
A eto sutra recimo idem u Nizozemsku na 4 dana službeno jer je na poslu totalna ludnica... Eto sada sam se isplakao i sada mi je lakše

U biti sada kada imam listu, lakše ću se organizirati

. Jer eto recimo jučer smo šarafili koleginu 147 i za to sam našao vremena jer je bilo na nekoj drugoj listi