@GTA 147
- ma meni su isto sada padale neke ideje o takvom loncu i o skidanju prednjeg katalizatora ali mislim da ću taj tuning sada malo staviti na led... Sad me čeka ovjes, pa registracija i taaako...
@hussar
- meni je skok snage bio cca 100konja

: (s onom rupom nije imala više od pedeset konja ha ha ha), jedva sam došao u Zagreb i već kada su to popravili meni je bilo super, a poslje remapa avion.
@ Alfista 145
- mozemo mi giretto, ali dok ne stavim novu usisnu cijev je ne stišćem baš do kraja.. Ali nadam se da ću iskombinirati nešto do vikenda.
Nego.. Skočim ja tako po putu nazad u vikendicu po neki alat. Kada sam se vraćao prema glavnoj cesti krenem ja preticati neki auto i roknem gas do daske u četvrtoj brzini na nekih 2200 okretaja, auto me zalijepi u sic i dođe do 3500 okretaja kada se začulo "PUF" od ispod haube i auto opet izgubi maltene svu konjicu. Probam ugasiti i upaliti, ništa, jedva ide.
Odmah

i naravno prva pomisao eto, maltretirao sam je previše i sad je turbo drmno!
Dobro ajde, u sljedećoj sekundi sam se sjetio da su mi dečki složili usisnu cijev tek tako da drži neko vrijeme (normalne uporabe auta).
Dignem haubu i obradujem se da sam bio u krivu sa prvom mišlju, a u pravu sa drugom.

Dvije minute kasnije cijev je bila smontirana i stegnuta (treba imati ponešto alata uvijek u autu). Dalje gas (malo manje nego do tada).
Sada ću ipak malo smiriti strasti dok ne zamijenim tu cijev.