Montirao sam prije spomenute maglenke
Montaža je bila jako brza...
Uglavnom trenutno stoje samo per figura jer nemam još instalaciju ni s jednog ni s drugog kraja, dakle fali mi kabel od desnog blatobrana do obe maglenke i fali mi prekidač u kabini (ajde njega imam, samo ga treba ugraditi). Struju ću rješavati naknadno u svakom slučaju...
(Image removed from quote.)
Samo osam mjeseci kasnije

napravio sam elektro instalaciju sam. Našao sam konektor koji odgovara na Alfin 4-žilni konektor i spojio dva dvožilna kabela na njega.
Ovo je konektor, vodootporan, super je, sviđa mi se:
IMG_1419 by
niko_skala, on Flickr
Malo lemljenja i pohvale Lidlovim alatima za nas hobiste

IMG_1418 by
niko_skala, on Flickr
IMG_1416 by
niko_skala, on Flickr
Eto, konektor spojen, u maglenke utrpane neke H1 žarulje što sam imao doma jer ni Kaufland ni Plodine nisu imale ultra cool turbo hillbilly peasant xenon žarulje. Na maglenku bi trebao biti spojen dvožilni Alfin konektor (e tog nisam imao) ali sam ga spojio sa običnim ženskim stopicama i rezultat je ovo:
IMG_1433 by
niko_skala, on Flickr
RADII!!!
Kako je bila dobra i nije ništa zafrkavala - zaista je bio plug and play, nisam ni osigurač morao stavljati, valjda ga je Luigi stavio - dobila je nagradno pranje. U potpunosti sam ju zapostavio u zadnje vrijeme i stvarno se ukrntijarila.. sada je bolje:
IMG_1424 by
niko_skala, on Flickr
IMG_1436 by
niko_skala, on Flickr
Na slikama opet izgleda bolje nego uživo, ali neka bar negdje

E da, kako mi je i Allroad rekao, ove maglenke (barem sa ovom običnom žaruljom) svijetle malo bolje od pozicija, tako da ću vrlo vjerojatno utrpati nešto moćnije unutra. Ili ću staviti xenon, ili LED.. ali otom potom. I da, ležište za žarulju mi je skroz čudno, kao da nije za H1, neznam ni sam kako sam ih uglavio unutra ali sjele su ala jebalo mater.