0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ista ko moja Danko Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk 2
nemam ali znam gdje ima :a sve osim antene nekako a i ne znam kako taj GPS radi kod nas to jest kakve su karte i to
skinuo sam ih po zimi da manje baca pjesak sa strane, al sa blataricama mislim da nebi bio problem i ostavit ih
Ajd onda vidi šta dolazi u paketu za 300€ - općenito stanje, kodna kartica, antena za gps, antena za telefon...Još si na zimskim gumama? - blatarice ostavljaš preko ljeta?
nije, tebi su i felge crne
Mislio na foliju Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk 2
dođe uređaj sa kodom, ovo drugo ti je daleko od centrale pa to skidaju sa nekim druguim djelom
Daš neki kontakt ili...? :
ja ga kontaktiram viberom, ne znam kakvu cjenu bude tebi rekao, ako te zanima tražim ga ja slike i sve kako izgleda pa ti pošaljem
Samo daj. Odakle je?
poklopci su sjeli odlično, folije su mi u uživo pretamne, kako je to za voziti po mraku unazad :
Mišljenja o 8C felgama u 19" na crnoj 159-tki?Malo sam neodlučan...opet..
Kaj nisu ove na crnoj 18" ili samo tako izgledaju? ugl na crvenoj predobro
Primjetih da mi je stražnja lijeva obloga kotača poderana, to jest potrošena - kao da je guma ribala od nju. Jel se to kome desilo?
Sjeli okrugli 100mm! Savršeno ispalo!
I baš je savršeno. Sve više je ovih 1.9 s dva izlaza. Mislim da ću se i ja morati zaletiti do Laste.
Meni poderane sa gornje strane uz sam rub blatobrana, na obje strane. Valjda od starih guma, jer su bile 255. Gledao da bih ih zamijenio, ali košta 100€ komad pa moram smisliti nešto drugo kak zatvoriti to da ne ide prljavština unutra.
Baš gledao jučer.Kod mene ista stvar. Meni se čini da je to otišlo pod utjecajem vlage i kamenčića (jedino logično objašnjenje). Iako izgleda kao da je guma ribala.
Zvao neke sa dijelovima, imaju zamjenske plastične obloge po 100kn komad. : - jel zna tko kolika je cijena originalne?Samo naprijed - ja sam prezadovoljan kako je to ispalo. - preporuka za Lastovčića.
Koliko ta igra kod lastovčića dođe...? I mene zanima. Ipak 2 topa iza daje neku čar i bolju sliku tog auta.... + našao odgovor. Sorry za nepotrebno pitanje.... Ali alfa je mrak sa ispuhom i zatamnjenim staklima. Jedino da su maalo manje tamna.... Ali sve u svemu... picikato
100€ je originalna u aC-u?Ja si sve mislim da je zbog tereta, nedavno sam vozio 150kg cementa u prtljažniku....al opet...da je baš toliko legao auto i dirao gume, teško mi povjerovati... :rolll:
Ciment u alfi :o, pa nije to golf