Završio je naš zadnji brzinac, krenulo se put kombija. Ja i klinjo smo stigli prvi i premjestili kombi u hladovinu
dok smo čekali ostatak posade da doklipsa do nas. Tako smo izbjegli najveću gužvu. Momci su stigli cca
20-ak minuta nakon nas. Jedno od prvih pitanja bilo je da li imamo bukaletu ? Šta se desilo ? Pa kad smo
krenuli na brzinac neko je predložio da sakrijemo bukaletu u travu blizu starta brzinca jer zašto da je nosiju
sa sobom kad više nema vina. Nisu se sjetili ostavit je u kombiju, a nekolicina nas je rekla da će je neko
sigurno nać i uzet. Lepi ju je ipak sakrio ali izgleda ne dovoljno. Neki španjolac je sigurno bio presretan kad
je našao neobičan suvenir, a nisu se ni posebno trudili ju nać jer su bili sigurni da sam je ja uzeo na povratku
prema kombiju :grinning-smiley-044:. Niš od toga, popilo se sa guštom hladnu pijaču iz frižidera u kombiju i krenuli smo se
spakirat u kamp.
Putem natrag pala je i ova snimka:
Posada u sastavu
Subhan AKSA kao vozač i
Nicola ARENA kao suvozač u FORDU Fiesti R5 (WRC2)
MOV 0792Usput smo stali na benzinskoj tankat i taman dok sam plaćao gorivo prošla je pobjednička posada
Sebastien Ogier i
Julien Ingrassia. Krenuli smo dalje i nakon samo par sto metara vidimo sa strane
parkiranu posadu i par automobila iz kojih iskaču ljudi i čestitaju im na pobjedi, grle ih i slikaju se sa
njima. Počnem vikat da li da stanem, neko viče DA, neko drugi A BO? neko treći NE TREBA, vika sa svih strana
kao u kokošinjcu. Ipak luđački sam zakočio i stali smo 50-ak metara niže niz cestu. U trenu je nastao kaos, iskakalo
se iz kombija na sva moguća vrata, ja trčim u haubu po bateriju za aparat koja se punila na inverteru, trčim dalje
ko budala i pokušavam ubacit bateriju u fotić. Neko viče: "Brže, ulaze u auto!". Nekako uspijevam upakirat bateriju,
ali taman kad smo se približili na par metara Seb i Julien pale VW Polo te kreću dalje. Koje razočarenje :embarassed:, jedina
satisfakcija bila nam je ta da im se auto ugasio na kretanju

.