Malo se radilo i ovaj vikend...
U subotu je bilo lagano sunčan o pa reko da se požuirim da me kiša ne pretekne :

Uglavnom, u planu je bilo rastavljanje i čiščenje ventilacije... Usput me zanimalo stanje malog killera (grijača) u ventilaciji. Grijač je bio jako prljav ali začuđujuće zdrav (kao novi) pa sam ga ostavio unutra. Ventilacija je komplat počišćena, nasilikonirana i predihtana, sad puno bolje puše, puno bolje grije, a kaj mi je naj bitnije ne smrdi i ne izbaca mi smeće u facu kad ju upalim

Dio ispod ventilacije i akumulatora je katastrofa da sam skoro pao na rit kad sam vidio, ali hrđa nije nigdje probila lim, i vjerovatno to sve kaj sam skupio je bio strunuli lak... Labava hrđa je skinuta, posaugana, ali kako nisam imao vremena a ni planova to sređivati sve sam to fino zalio motornim uljem da bar malo usporim proces hrđanja dok to ne dođe na red... Tako da je sada taj dio auta mastan skroz

Druga stvar koja mi je bila u planu je rješavanje problema s brisačima... Dakle, na najmanjoj brzini brisači ne prekidaju nego rade konstantno, druga brzina je ista, a kad ih ugasim, ugase se odma i ostanu na sred šajbe.
E sad, promijenio sam komplet motor, i počistio odma i taj dio ventilacije :hehe: ali problem nije u motoru. zamijenio sam i relej, nije ni to problem, pa pretpostavljam da preskače u ručkici, pa idući puta će i ona doći na red, skupa s ugradnjom i stražnjeg brisaća

Također sam počistio i pripremio stražnji spojler i sad se vozika u autu i čeka priliku za lakiranje
Zatim sam krenuo odgonetnuti "cvrčka" u stražnjem dijelu auta, i skužio sam da škripi gumica koja drži amortizere, ali mi se nije više dalo rastavljati kompletan stražnji dio auta pa sam to ostavio za idući puta...
Učvrstio sam i stražnje obje police pa sad ni one ne "cvrče"
U tom trenutku pola auta je bilo rastavljeno pa sam iskoristio priliku da promijenim vrata od "pretinca za rukavice" jer su originalana već visila, sve šarafiće sam stavio ispravne, promijenio lampicu u pretincu (LED) i sve fino učvrstio i počistio.
U nedjelju je slijedilo kompletno čišćenje iznutra, i izvana, a kad je to bilo gotovo, još jednom sam ga odveo u praonu na vrući vosak

Sad fino stoji već 2 dana ispred kuće i kisne...
... ali pod ceradom (investicija od 77 kuna)