Evo i mene opet u garaži nakon dugo vremena, pa da predstavim ovu rasnu talijanku
Zakleo sam se sam sebi još prošle godine da nikad više Alfa u garažu i ne da meni vrag mira i dovučem opet 156-icu

Sve bi bilo u redu, da žena i dan danas ne gunđa radi toga i sve me strah da će prije na bubanj nego se udomaći, no budući da je Alfa gotovo pa vječni auto što se tiče prodaje u jednu ruku neću se ni žaliti..rekli bi vuk sit, a ovce na broju :grinning-smiley-044:

Ukratko, 156-ica 1999.god. uz auto dobio ključ, servisnu i karticu s kodom
od opreme valjda standard sve osim kože i stražnjih el.podizača
motorizacija (konačno) dizelska, 77kw 1.9JTD chipan na 130ks
Autić ima full protočan ispuh, sportske opruge i amortizere, 17", xenon, neku multimediju itd..
Sve u svemu kad sam je vidio zaljubio sam se, ponajviše u to kako auto ide
Odmah sam riješio neke sitnice nakon kupnje (prednju lijevu maglenku, komplet stražnje uzdužne i poprečne spone, stabilizatore, sajlu ručne, aku..naprijed kugle), i mali servis. Planiram kako imam od ove koju sam uzeo za dijelove radi TS-a s kojim sa proživio kalvariju prebacit straga električne podizače i ubaciti originalni naslon za ruku, a s vanjske strane stavit nazad crne kvake na stražnja vrata i retrovizore bacit u originalnu crveno-crnu kombinaciju. Ponuđeni su mi i povoljno GTA branici, pa možda čak i to stavim i naravno onda od farova riješit GTA look.
Da više ne pišem, evo i par slikica

napravio do sad 2000km, od čega i jedan put u Zadar (tamo starom cestom, nazad autocestom) i ne mogu sakrit oduševljenje momentom pogotovo na uzbrdicama

i evo još 2 umjetničke..baš sam se nešto bio inspirirao