Očito ima tehničkih problema da bi se plin ubrizgavao kroz benzinske dizne kod benzinaca s direktnim ubrizgavanjem. Ja nebih to uzimao jer je premalo auta koji to imaju, servisi su jako rijetki, sam sustav je neštko kompliciraniji itd.
Mislim da su trenutni sustavi sa indirektnih ubrizgavanjem plina kroz dizne došli do nekog "savršenstva"
Bit će klasičnih benzinaca još u ponudi, kao što sam već sto put spomenuo, meni je Honda br.1 tim više što jedina ne pati od VSR-a od japanaca.
I dalje je matematički i praktično benzinac s plinom ekonomičniji od dizla iste snage, u prošlosti sam se puno vozio, i dizel mi nije bio isplativ, jedino da sam se vozio na plavi dizel ili lož ulje, što nebih nikad
Delta je recimo čudna pomalo, al meni se sviđa, u mnoštvu sličnih auta, odskače dizajnom, mehanika je ista ko na Bravu, samo što je auto prostraniji iza 10tak cm, stražnja klupa je pomična itd
Što se tiče mjesta za volanom Brava, ja sam visok 192cm i nemam nikakvih problema s tim. Al iza mene onda nema mjesta za odraslu osobu, al tak je u svakom autu u koji ja sjednem, jedino u autu blizu 5 metara dužine bi bilo mjesta